ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DIERRE

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DIERRE

Επιλέξτε και εσείς κλειδαριές ασφαλείας DIERRE!

Για να ελαχιστοποιήσετε τη πιθανότητα για μία δυσάρεστη κατάσταση παραβίασης της οικίας σας, πρέπει να αναβαθμίσετε την πόρτα σας με κλειδαριά ασφαλείας τελευταίας γενιάς. Στην Alfino Door αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλαιών σας κλειδαριών με νέου τύπου κλειδαριές ασφαλείας Dierre, που είναι ιδανικές για αντικατάσταση των παλιών Atra – dierre. Οι σύγχρονες κλειδαριές κυλίνδρου Dierre διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο για τον κλέφτη να τις παραβιάσει.

νέας γενιάς κλειδαριές ασφαλείας Dierre διαθέτουν:

  • Σύστημα προστασίας κυλίνδρου Defender κατασκευασμένο από ατσαλομαγγάνιο που το καθιστά αδύνατο να κοπεί ή να σπάσει. Περιστρεφόμενη πρόσοψη του Defender για αντίσταση κατά των τρυπανιών.
  • Διπλό Locking System (καταπέλτης) όπου σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης, η κλειδαριά μπλοκάρει και η πόρτα δεν ξεκλειδώνει. Το σύστημα αυτό ενεργοποιείται με την προσπάθεια αποκόλλησης του defender χωρίς καν ο διαρρήκτης να προλάβει να φτάσει στον αφαλό, όπου πλέον μπορεί να είναι αργά.
  • Γρανάζι που εγγυάται αθόρυβο κλείδωμα και ξεκλείδωμα, αλλά επίσης ποιοτική και μακροχρόνια λειτουργία χωρίς προβλήματα.
  • Κλείδωμα και της γλώσσας πέρα από τους πίρους.
  • Η μοναδική κλειδαριά με πλάκα ατσαλομαγγανίου στο μπροστινό της μέρος που αποτρέπει την διάτρηση.
  • Η νέα κλειδαριά Dierre όπως και όλες οι κλειδαριές, για να μας δώσουν την μέγιστη ασφάλεια πρέπει να συνδυαστούν με κυλίνδρους υψίστης ασφαλείας, οι οποίοι να έχουν διάφορα αντί διαρρηκτικά συστήματα. Αυτά είναι το σύστημα κατά του σπασίματος anti – bumping (με μπάρα ατσαλιού στο κάτω μέρος του), σύστημα κατά της διάτρησης anti drilling με ενισχυμένη πρόσοψη, σύστημα κατά του πικαρίσματος anti picking που σημαίνει πολύπλοκο κλειδί με πολλά pins (μπίλιες) και φυσικά να είναι ένας κύλινδρος ελεγχόμενης παραγωγής ή αντιγραφής.

Η κλειδαριά μετά το πέρας της αναβάθμισης της πόρτας σας, παραδίδεται με πέντε ή τέσσερα κλειδιά (αναλόγως τον κύλινδρο που θα επιλέξετε) και είναι σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας. Παράλληλα σας παραδίδεται η εγγύηση καλής λειτουργίας της κλειδαριάς.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ALFINO DOOR

Η Alfino Door σας διευκολύνει στην αντικατάσταση των παλαιών σας κλειδαριών με αξιόπιστες κλειδαριές ασφαλείας Dierre.  Χρησιμοποιούμε  κλειδαριές ασφαλείας, αφαλούς και αξεσουάρ Ιταλικής προέλευσης κατά κύριο λόγο, αυθεντικά, απευθείας από τους κατασκευαστές ή τις αντιπροσωπείες, χωρίς μεσολάβηση τρίτων.

Μια επίσκεψη στο χώρο μας θα σας πείσει πως διαθέτουμε τις καλύτερες πόρτες ασφαλείας, κλειδαριές ασφαλείας, πόρτες πυρασφάλειας και θωρακισμένες πόρτεςΜπορείτε, επιπλέον, να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button