ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΥΛΙΝΔΟΥ MUL T LOCK

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ MUL-T-LOCK

Οι κλειδαριές ασφαλείας κυλίνδρου Mul-T-Lock LOS (Lock Out System) αποτελούνται από μια ευρεία γκάμα μοντέλων και αντικαθιστούν τους πιο γνωστούς τύπους παλιών κλειδαριών χρηματοκιβωτίου όπως ATRA, MOTTURA, SECUREMME, CISA, POTENT, TESIO, GARDESA, DiBi. Οι κλειδαριές αυτές γίνονται πολύ εύκολα δεξιές και αριστερές.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κλειδαριών Mul-T-Lock για θωρακισμένες πόρτες είναι:

  • Μηχανισμός με μεγάλης ακρίβειας γρανάζια που δίνει τη δυνατότητα στην κλειδαριά να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει αθόρυβα και να μηδενίζει την περίπτωση κολλήματος.
  • Τελευταίας γενιάς καταπέλτης (relock), όπου μπαίνει σε λειτουργία και μπλοκάρει την κλειδαριά από την αρχή της προσπάθειας του διαρρήκτη, δηλαδή από την προσπάθεια να αφαιρέσει το defender, πριν καν φτάσει στον κύλινδρο – αφαλό.
  • Οι κλειδαριές ασφαλείας κυλίνδρου Mul-T-Lock είναι συμβατές με όλα τα προστατευτικά defender και τους κυλίνδρους της αγοράς.
  • Πατενταρισμένη κλειδαριά με καταπέλτη, όπου την ποιότητα της εγγυάται ο μεγαλύτερος οίκος κατασκευής κλειδαριών για θωρακισμένες πόρτες MUL-T-LOCK ITALY.
  • Για μια πολύ καλή και ολοκληρωμένη λύση συνδυάστε την κλειδαριά κυλίνδρου με ένα επώνυμο defender και ένα κύλινδρο με προστασία αντιγραφής του κλειδιού.

ΤΥΠΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MUL-T-LOCK:

Οι κλειδαριές Mul-t-lock χωρίζονται σε 3 κατηγορίες. Τύπου Cisa, τύπου Atra, τύπου Mottura.

Οι κλειδαριές για θωρακισμένες πόρτες με κύλινδρο, τύπου cisa, έχουν κέντρο 60mm και τη γλώσσα του ανοίγματος από πάνω. Διατίθενται σε:

4 πίρους και γλώσσα, 3 πίρους και γλώσσα, ηλεκτρική με 4 πίρους και γλώσσα, 5 πίρους και 3 πίρους γλώσσα και ρυθμιζόμενο block (διπλό κύλινδρο).

Οι τύπου Atra έχουν όλες κέντρο 70mm και την γλώσσα από κάτω. Διατίθενται σε 4 πίρους γλώσσα και τέλος σε 4 πίρους με κενό ανάμεσα τους, γλώσσα και ενεργό κύλινδρο. Η συγκεκριμένη είναι ιδανική για αντικατάσταση σε παλιές κλειδαριές Tesio.

Οι τύπου Mottura έχουν κέντρο 60mm και 70mm και τη γλώσσα από κάτω. Διατίθενται σε 4 πίρους και γλώσσα, 3 πίρους και γλώσσα, 3 πίρους και γλώσσα με κέντρα 90mm (ιδανική για αντικατάσταση σε πόρτα Cardesa), πεντάπιροι, κλειδαριά με διπλό κύλινδρο 3 πίρους και ρυθμιζόμενο block.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button