ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ATRA

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ATRA

Αναβαθμίστε άμεσα την παλιά κλειδαριά ATRA!

Στην Alfino Door έχουμε ως βασικό στόχο την ασφάλεια του χώρου σας, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με την τοποθέτηση κλειδαριών ασφαλείας νέας τεχνολογίας και φυσικά πάντα σε συνδυασμό με μια αξιόπιστη πόρτα ασφαλείας. Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση των παλαιών κλειδαριών Atra με νέες κλειδαριές ασφαλείας. Είναι αναγκαία η αντικατάσταση της Atra καθώς όπως και οι άλλες κλειδαριές τέτοιου τύπου (με μακρύ κλειδί χρηματοκιβωτίου), έτσι και αυτή παραβιάζεται γρήγορα και αθόρυβα. Η αντικατάσταση της ξεπερασμένης Atra καλό θα ήταν να γίνει με την νέα κλειδαριά Dierre, καθώς είναι της ίδιας βιομηχανίας (Dierre spa Italy) και έχει κατασκευαστεί ιδανικά για την αντικατάσταση της.

Συνεπώς πέρα από το γεγονός ότι είναι από τις καλύτερες κλειδαριές της αγοράς, “κουμπώνει” τέλεια πάνω στην παλιά Atra και η πόρτα γίνεται απόλυτα ασφαλής και λειτουργική.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό των νέων κλειδαριών είναι πως προστατεύονται από το σύστημα ατσαλομαγγανίου Defender, το οποίο έχει περιστρεφόμενη πρόσοψη επισκληρυμένου ατσαλιού, ώστε να αποτρέψει τον κλέφτη από το να χρησιμοποιήσει τρυπάνι. Εκτός από το σύστημα προστασίας Defender η κλειδαριά έχει και μια στρώση ατσαλιού καθ’ όλη την εξωτερική της πλευρά. Παράλληλα, το γρανάζι που διαθέτει κάνει τη λειτουργία της αθόρυβη και ποιοτική κατά το κλείδωμα και ξεκλείδωμα.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Το διπλό σύστημα μπλοκαρίσματος Locking System για όλες τις κλειδαριές ασφάλειας σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης τους είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τις κλειδαριές μας να ξεχωρίζουν. Η κλειδαριά μπλοκάρει και δε ξεκλειδώνει σε προσπάθεια αποκόλλησης του προστατευτικού defender χωρίς να χρειαστεί ο διαρρήκτης να φτάσει στον αφαλό όπου πλέον μπορεί να είναι αργά. Πέρα από αυτό και συγκεκριμένα οι κλειδαριές ασφαλείας Dierre διαθέτουν extra σύστημα προστασίας του κυλίνδρου αφού τοποθετείται ένα επιπλέον ατσάλι στο κάτω μέρος του και ως εκ τούτου μηδενίζεται η πιθανότητα να σπάσει.

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας συνοδεύεται από αφαλό με πέντε ή τέσσερα κλειδιά υψίστης ασφαλείας σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία. Επιπλέον, μετά το πέρας της εργασίας μας, σας παραδίδουμε και την εγγύηση καλής λειτουργίας της νέας σας κλειδαριάς.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στην Alfino Door αναλαμβάνουμε να αλλάξουμε τις παλαιές σας κλειδαριές Atra και να τις αντικαταστήσουμε με νέας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας.

Μια επίσκεψη στον χώρο μας θα μπορούσε να σας πείσει πως διαθέτουμε άριστης ποιότητας πόρτες ασφαλείαςπόρτες πυρασφάλειας, πόρτες χειροποίητες, κλειδαριές ασφαλείας και πολλά αξεσουάρ θυρών. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε από κοντά τις προσφορές που πραγματοποιούμε όλο το χρόνο και να κάνετε την πιο συμφέρουσα επιλογή ανάλογα πάντα με το γούστο σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button