ΔΙΓΛΩΣΣΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΜΑΣ

ΔΙΓΛΩΣΣΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ – ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΜΑΣ

Οι δίγλωσσες ηλεκτρικές κλειδαριές είναι κλειδαριές ασφαλείας που εξοπλίζουν κυρίως πόρτες ασφαλείας οι οποίες τοποθετούνται σε κεντρικές εισόδους πολυκατοικιών. Έχουν ενσωματωμένο ηλεκτρικό μηχανισμό μέσα στην ίδια την κλειδαριά, αντικαθιστώντας στην ουσία το ηλεκτρικό κυπρί που τοποθετείται αντικριστά στην κάσα.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Το πλεονέκτημα με την ηλεκτρική κλειδαριά ασφαλείας είναι ότι όταν η πόρτα είναι κλειστή μπλοκάρει η γλώσσα και δεν υποχωρεί χρησιμοποιώντας διαρρηκτικά εργαλεία, κάρτες, ταυτότητες και λοιπά.

Ως γνωστόν οι ξεκλείδωτες θωρακισμένες πόρτες δεν παρέχουν καμία ασφάλεια καθώς η γλώσσα μπορεί να υποχωρήσει. Άρα αυτό που προσφέρει η συγκεκριμένη κλειδαριά είναι ότι όντας κλειστή έχει τη γλώσσα μόνιμα μπλοκαρισμένη.

Για να εισέλθουμε από έξω χρησιμοποιούμε κλειδί ή μας ανοίγουν από το θυροτηλέφωνο ή από μπουτόν (αν πρόκειται για γραφείο) και από μέσα βγαίνουμε με την μπετούγια. Μπορεί να συνδυαστεί καρταναγνώστης ή/και πληκτρολόγιο με αυτή την κλειδαριά.

Είναι ιδανική για κεντρικές εισόδους πολυκατοικιών, γραφεία, ιατρεία κ.τ.λ. Η ηλεκτρική κλειδαριά είναι νέας γενιάς και πρέπει να συνδυάζεται με έναν ποιοτικό κύλινδρο και ένα ισχυρό προστατευτικό defender.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button