ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ POTENT

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ POTENT

Κλειδαριές ασφαλείας από την Αlfino Door

Η Alfino Door διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας για αντικατάσταση παλαιών κλειδαριών. Όλοι θέλουν να θωρακίσουν το σπίτι τους, όχι μόνο για να αισθάνονται ασφαλείς, αλλά και για να στέλνουν μηνύματα στους επίδοξους διαρρήκτες ότι είναι δύσκολο να εισέλθουν στον προσωπικό τους χώρο.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμη αντικαταστήσει την παλιά κλειδαριά χρηματοκιβωτίου Potent με κάποια κλειδαριά ασφαλείας νέας γενιάς, καλό θα ήταν να το κάνετε άμεσα. Όπως όλες οι παλιές κλειδαριές ασφαλείας με το μακρύ κλειδί, έτσι και η παλιάς γενιάς κλειδαριά Potent– που συνήθως το κλειδί της γράφει Potent 7000 ή Vario – παραβιάζεται εύκολα, γρήγορα και αθόρυβα.

Ιδανική κλειδαριά για αντικατάσταση είναι η νέου τύπου κλειδαριά με κύλινδρο, γρανάζι, προστατευτικό defender και διπλό καταπέλτη.

Είναι ετοιμοπαράδοτη από την εταιρεία μας και μπορεί να αντικατασταθεί άμεσα με εγγυημένη εργασία από το εξειδικευμένο μας συνεργείο. Μετά το πέρας της τοποθέτησης της νέας κλειδαριάς ασφαλείας, θα σας παραδώσουμε σφραγισμένα 5 ή 4 κλειδιά αναλόγως με τον κύλινδρο που θα επιλέξετε μαζί με την κάρτα ιδιοκτησίας του. Επιπρόσθετα θα σας δοθεί η εγγύηση καλής λειτουργίας του προϊόντος για να είστε πλήρως καλυμμένοι.

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ POTENT ΜΕ ΝΕΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

Οι παλιές κλειδαριές Potent πέρα από το γεγονός ότι παραβιάζονται εύκολα, γρήγορα και αθόρυβα, παρουσιάζουν και ένα τεχνικό πρόβλημα μετά από κάποια χρόνια κατά το οποίο δεν δουλεύει σωστά η γλώσσα. Δεν τραβιέται μέσα ή αν τραβηχτεί μετά δεν έχει επαναφορά δηλαδή δεν βγαίνει έξω. Αυτό σημαίνει ότι η κλειδαριά είναι στα τελειώματα της και θα σας αφήσει κάποια μέρα ξεκρέμαστους μη μπορώντας να εισέλθετε ή να εξέλθετε από το σπίτι σας. Πρέπει λοιπόν να αναβαθμιστεί άμεσα και για τους δύο προαναφερθέντες λόγους.

Στην Αlfino Door αντικαθιστούμε παλαιού τύπου κλειδαριές με τις καλύτερες κλειδαριές της αγοράς. Επισκεφθείτε το χώρο μας για να ενημερωθείτε από κοντά για πόρτες ασφαλείαςπόρτες πυρασφάλειας καθώς για τις προσφορές σε συστήματα ασφαλείας  που πραγματοποιεί η εταιρεία μας ανά διαστήματα.

Ασφαλίστε το χώρο σας με κλειδαριές ασφαλείας σύγχρονης τεχνολογίας για να νιώθετε ασφαλής καθώς τα κρούσματα διαρρήξεων μονίμως αυξάνονται.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button