ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ TESIO

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ TESIO

Νιώστε ασφαλείς με νέες κλειδαριές ασφαλείας TESIO

Όλοι θέλουν στο σπίτι τους να έχουν την καλύτερη ασφάλεια όχι μόνο για να αισθάνονται ασφαλής αλλά και για να στέλνουν το μήνυμα στους επίδοξους διαρρήκτες ότι είναι δύσκολο να εισέλθουν στον προσωπικό τους χώρο. Στην Αlfino Door με την εμπειρία πολλών ετών σας κάνουμε να νιώθετε ασφαλείς με την αντικατάσταση παλαιών κλειδαριών χρηματοκιβωτίου των πορτών Tesio με νέες κυλίνδρου κλειδαριές ασφαλείας Tesio. Οι ιδανικές κλειδαριές ασφαλείας κυλίνδρου για να αντικαταστήσουν την παλιά είναι η νέα Tesio, η Mottura και η Mul-t-lock. Γενικότερα, οι κλειδαριές που χρησιμοποιούμε έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Η κλειδαριά προστατεύεται με σύστημα προστασίας κυλίνδρου Defender για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες διάρρηξης. Το σύστημα προστασίας του κυλίνδρου Defender είναι  κατασκευασμένο από επισκληρυμένο ατσάλι (ατσαλομαγγάνιο) και έχει περιστρεφόμενη πρόσοψη για σθεναρή αντίσταση σε τρυπάνια.
  • Επιπλέον διαθέτουν γρανάζι για καλύτερη, αθόρυβη και αξιόπιστη λειτουργία κατά το κλείδωμα και ξεκλείδωμα τους.
  • Καταπέλτης για όλες τις κλειδαριές ασφαλείας σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης τους, το οποίο μπλοκάρει το σώμα της κλειδαριάς και η πόρτα δεν ξεκλειδώνει. Ο καταπέλτης είναι διπλός και ενεργοποιείται και από την προσπάθεια αποκόλλησης του defender, δηλαδή πριν καν φτάσει ο διαρρήκτης στον κύλινδρο που μπορεί να είναι αργά πια.
  • Κλειδαριές για αντικατάσταση Tesio με ενεργό μπλοκ (Mul-t-lock, Mottura) που σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα να μετατραπεί και σε διπλή κλειδαριά ασφαλείας με δύο defender.
  • Οι κλειδαριές παραδίδονται με κύλινδρο υψίστης ασφαλείας με 4 ή 5 κλειδιά σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας.
  • Κύλινδροι με 8, 12 και 15 κωδικούς – μπίλιες – pins με σύστημα κατά του πικαρίσματος anti picking. Κλειδιά ελεγχόμενης παραγωγής / μη αντιγράψιμα.
  • Κύλινδροι με μπάρα ατσαλιού σε όλο το μήκος από την κάτω πλευρά (anti bumping, anti snaping).
  • Σύστημα break secure για ορισμένους κυλίνδρους όπου σπάνε σε προεπιλεγμένα σημεία σε προσπάθεια παραβίασης.

ΣΤΗΝ ALFINO DOOR ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Στην Alfino Door χρησιμοποιούμε κλειδαριές ασφαλείας, αφαλούς και αξεσουάρ εισαγωγής, αυθεντικά, απευθείας από τους κατασκευαστές ή τις αντιπροσωπείες για αυτό και είναι αξιόπιστα. Εκτός από παλιές κλειδαριές Τesio, αντικαθιστούμε κλειδαριές ασφαλείας Atra της Dierre, τις παλιές κλειδαριές χρηματοκιβωτίου CisaSecuremme, Mottura, Potent, DiBi, Gardesa με κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας. Ενισχύστε την πόρτα ασφαλείας του σπιτιού η της επιχείρησής σας με κλειδαριές ασφαλείας.

Επισκεφθείτε το χώρο μας για να δείτε τις κλειδαριές ασφαλείας, τις θωρακισμένες πόρτες αλλά και τις προσφορές στα συστήματα ασφαλείας που πραγματοποιούμε όλο το χρόνο. Μπορείτε, επιπλέον, να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button