ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MOTTURA

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MOTTURA

Η ασφάλεια αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τον χώρο σας και η επιλογή αξιόπιστης κλειδαριάς ασφαλείας αποτελεί απαραίτητη ενέργεια. Για να διαλέξετε την καλύτερη κλειδαριά ασφαλείας λαμβάνεται πάντα υπόψιν τον τύπο της πόρτας ασφαλείας που έχετε τοποθετήσει στον χώρο σας. Ιδανική κλειδαριά για αντικατάσταση παλιάς κλειδαριάς Mottura (τρίπιρης ή τετράπιρης) είναι η νέα κλειδαριά ασφαλείας κυλίνδρου Iseo.

Αρχικά, η ύπαρξη Defender το οποίο είναι περιστρεφόμενο για να μειώσει τις πιθανότητες παραβίασης της πόρτας ασφαλείας είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό. Εκτός από το σύστημα προστασίας με Defender διαθέτουν και διπλό δίχτυ προστασίας στον αφαλό ώστε να προστατεύεται και από την ίδια την κλειδαριά.

Το διπλό σύστημα μπλοκαρίσματος Locking System για όλες τις κλειδαριές ασφαλείας σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης τους είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τις κλειδαριές αυτές να ξεχωρίζουν. Η κλειδαριά μπλοκάρει και δεν ξεκλειδώνει σε προσπάθεια διάρρηξης και αποκόλλησης του defender ή του αφαλού.

Οι κλειδαριές ασφαλείας κυλίνδρου για να μας δώσουν την μέγιστη ασφάλεια θα πρέπει να συνοδεύονται από κυλίνδρους υψίστης ασφαλείας με σύστημα κατά του σπασίματος Snap Resistant, κατά του τρυπήματος anti drilling Το anti-bumping και το anti-drilling και κατά του πικαρίσματος anti picking λόγο της πολυπλοκότητας του κλειδιού.

Η Alfino Door προμηθεύεται κλειδαριές, αφαλούς και αξεσουάρ τα οποία είναι εισαγωγής, αυθεντικά, απευθείας από τους κατασκευαστές ή τις αντιπροσωπείες.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ALFINO DOOR

Βέβαια, ανάλογα την μάρκα της πόρτας που έχετε, θα τοποθετήσουμε και την αντίστοιχη κλειδαριά, τελευταίας τεχνολογίας. Η επιλογή της ιδανικής κλειδαριές ασφαλείας εξαρτάται από τον τύπο της πόρτας όπου διαθέτετε, διότι κάθε μάρκα πόρτας έχει διαφορετικούς μηχανισμούς κλειδώματος.

Στην Alfino Door η αντικατάσταση παλιάς κλειδαριάς χρηματοκιβωτίου Mottura γίνεται άμεσα από έμπειρο συνεργείο με εγγυημένη εργασία και εγγύηση καλής λειτουργίας του προϊόντος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button