ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σε αυτή τη σελίδα θα ενημερωθείτε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις πόρτες ασφαλείας και τις κλειδαριές ασφαλείας, θα διαβάσετε κάποιες πολύτιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή πόρτας και θα δείτε κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα που εσείς οι ίδιοι θέτετε σε εμάς.

Γιατί οι τιμές πορτών ασφαλείας ποικίλλουν τόσο πολύ;

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με προσφορές εξαρτημάτων πόρτας ασφαλείας κατώτερης ποιότητας από τα οποία θα μπορούσαμε να φτιάξουμε τις πόρτες ασφαλείας μας.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες εταιρείες, αντιστεκόμαστε. Υποστηρίζουμε τα ίδια υψηλά πρότυπα για εσάς, τους αξιότιμους πελάτες μας κάνοντας όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς στα σπίτια σας.

Αυτό το κάνουμε για περισσότερα από 20 χρόνια, διατηρώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις πόρτες ασφαλείας. Προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά προϊόντα, που αντέχουν την καθημερινή χρήση και σας προσφέρουμε την ασφάλεια που αναζητάτε.

Πριν από χρόνια αντικαθιστούσαμε μόνο πόρτες 30-40 ετών. Σήμερα αντικαθιστούμε τις κατώτερες πόρτες που είναι μόλις λίγων ετών. Αν αναζητάτε μια εταιρεία με συνείδηση, περηφάνια και πάθος σε αυτό που κάνουν… η Alfino Door είναι η κατάλληλη για εσάς!

Πόσο γρήγορα μπορώ να παραγγείλω την πόρτα ασφαλείας μου;

Μπορούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού για να σας επισκεφτεί ένας από τους έμπειρους συμβούλους ασφαλείας μας άμεσα.

Μέσα σε λίγες μέρες από τη στιγμή που θα επιλέξετε την πόρτα ασφαλείας που ταιριάζει στον χώρο σας θα αρχίσει η εγκατάστασή της από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας.

Έχετε εκθεσιακό χώρο;

Φυσικά, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας, Ψαρών 22, Αθήνα 10438 και να δείτε όλες τα μοντέλα που διαθέτουμε καθώς και κλειδαριές ασφαλείας. 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια πλήρη γκάμα δειγμάτων που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη λύση σχεδιασμού και λειτουργικότητας που είναι διαθέσιμη σε προσιτή τιμή.

Μπορώ να επιλέξω τις ώρες που θα γίνει η εγκατάσταση της πόρτας καθώς εργάζομαι;

Ναι. Οι τεχνικοί μας θα συμφωνήσουν μαζί σας μια αμοιβαία βολική στιγμή για να εγκαταστήσουν την πόρτα ασφαλείας που θα επιλέξετε στο σπίτι σας.

Είναι μεγάλη η γκάμα πορτών ασφαλείας που διαθέτετε;

Είμαστε διάσημοι για το ότι διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα ποιοτικών πορτών ασφαλείας από αλουμίνιο ή χάλυβα στην Αθήνα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ποιος θα αναλάβει την τοποθέτηση της πόρτας μου;

Το μυστικό για μια ανώτερη πόρτα ασφαλείας μακράς διαρκείας δεν είναι μόνο ο τρόπος κατασκευής της αλλά και ο τρόπος τοποθέτησης της.

Όλες οι πόρτες μας τοποθετούνται από δικούς μας εξειδικευμένους τεχνικούς που έχουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την κατασκευή της πόρτας ασφαλείας μου;

Αυτό εξαρτάται από τον τύπο της πόρτας που επιλέγετε και την εποχή του χρόνου. Συνήθως χρειάζεται 2-4 εβδομάδες.

Να είστε βέβαιοι ότι μόλις η πόρτα ασφαλείας που επιλέξατε κατασκευαστεί, θα τοποθετηθεί άμεσα στον χώρο σας.

Τι ποιότητας πλέγμα από ανοξείδωτο χάλυβα χρησιμοποιείτε;

Χρησιμοποιούμε μόνο πλεκτά πλέγματα από ανοξείδωτο χάλυβα ανώτερης ποιότητας.

Τι συντήρηση απαιτείται στις πόρτες ασφαλείας;

Όπως όλα τα προϊόντα εξωτερικής χρήσης (πόρτες, παράθυρα, σίτες) για να διασφαλίσετε ότι η αντοχή τους θα έχει διάρκεια, πρέπει να τα καθαρίζετε ανά διαστήματα για να αποτρέψετε τους ρύπους να συσσωρευτούν.

Θα σκουριάσει η πόρτα μου;

Όχι. Εάν καθαρίζετε και συντηρείτε την πόρτα σας ακολουθώντας τις οδηγίες συντήρησης και με την προϋπόθεση ότι δεν μένετε κοντά στη θάλασσα.

Υπάρχει σύστημα κλειδώματος και στις δύο πλευρές της πόρτας;

Οι πόρτες ασφαλείας Alfino Door κλειδώνουν και από τις δύο πλευρές. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε το πρόσθετο χαρακτηριστικό ασφαλείας και την ευκολία μιας κλειδαριάς ασφαλείας με καταπέλτη.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις πόρτες σε οποιοδήποτε μέγεθος;

Ναι. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με βάση τα μέτρα που θα μας δώσετε ή που θα μετρήσει ο τεχνικός μας όταν επισκεφτεί τον χώρο σας.

Εκτός από τις διαστάσεις, εσείς θα επιλέξετε το υλικό κατασκευής και επένδυσης της πόρτας ασφαλείας που θα επιλέξετε και ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.

Προσφέρετε υπηρεσίες επισκευής πόρτας;

Ναι. Μπορούμε να επισκευάσουμε την παλιά σας πόρτα ανακαινίζοντας τα μέρη της όπως μεντεσέδες, εκτροπείς και λάστιχα.

Επίσης, προσφέρουμε ολοκληρωμένη υπηρεσία αντικατάστασης κλειδαριάς ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Στην Alfinodoor θα βρείτε πόρτες με νέες κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας με σύστημα defender που προστατεύει τον αφαλό (κύλινδρο), με σύστημα καταπέλτη το οποίο μπλοκάρει τους εκτροπείς με αποτέλεσμα η πόρτα να μην ξεκλειδώνει σε προσπάθεια παραβίασης της και γρανάζι για εύρυθμη και αθόρυβη λειτουργία.

Προσφέρετε εγγύηση;

Όλες οι πόρτες ασφαλείας μας διαθέτουν εγγύηση για την κατασκευή, τους μηχανισμούς κλειδώματος και την εγκατάσταση, με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα χρησιμοποιούνται και συντηρούνται σωστά, βάση των οδηγιών του κατασκευαστή.

Διαβάστε περισσότερα για την εγγύηση καλής λειτουργίας που προσφέρουμε.

Πόσο ασφαλής είναι μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας;

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας προστατεύονται με κάτι παραπάνω από μια μέση κλειδαριά.

Οι κλειδαριές σε αυτές τις πόρτες είναι συνήθως κατασκευασμένες από ένα ισχυρότερο, βαρέως τύπου υλικό που εμποδίζει έναν εισβολέα να τις σπάσει.

Οι πόρτες που δεν είναι θωρακισμένες δεν μπορούν να αντέξουν πολύ ενάντια στην ωμή βία, ούτε και οι κλειδαριές τους.

Πόσα χρόνια αντέχουν οι πόρτες ασφαλείας;

Είναι μια από τις πιο ανθεκτικές και μακροχρόνιες επιλογές πόρτας που υπάρχουν. Ως αποτέλεσμα έχουν προσδόκιμο ζωής 30+ χρόνια.

Αυτός ο αριθμός μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο της πόρτας που θα επιλέξετε, την απαιτούμενη χρήση, καθώς και εξωτερικούς παράγοντες όπως ο καιρός ή η τυχαία ζημιά.

Πόσο χρόνια αντέχουν οι πόρτες εισόδου πολυκατοικιών;

Αν μια πόρτα εισόδου πολυκατοικιών φροντιστεί σωστά έχει μέση διάρκεια ζωής 30-40 χρόνια.

Οι πόρτες ασφαλείας των κεντρικών εισόδων διατίθενται με όλων των ειδών τις επενδύσεις (καπλαμά λούστρου, laminate, PVC, MDF, Κόντρα Πλακέ Θαλάσσης, Αλουμίνιο).

Η πόρτα εισόδου πολυκατοικίας είναι μια πολύπλοκη κατασκευή με μεγάλη γκάμα υλικών και γι’ αυτό απαιτείται γούστο, φαντασία, εμπειρία και ειδικευμένους τεχνίτες.

Ο αρμονικός συνδυασμός των υλικών αυτών θα δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα ποιοτικά, αισθητικά, λειτουργικότητας, διαχρονικότητας και ασφάλειας της πόρτας.

Είναι υποχρεωτική μια πόρτα πυρασφαλείας ή μπορώ να βάλω μόνο πυροκουρτίνες στο πολυκατάστημα μου;

Οι πόρτες πυρασφαλείας όπως και οι πυράντοχες υαλόθυρες τοποθετούνται σε χώρους όπου απαιτείται πυροπροστασία κατά την οποία η μελέτη προβλέπει.

Τέτοιοι χώροι είναι βιομηχανικές εγκαταστάσεις (εργοστάσια, βιοτεχνίες κ.α.), ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, σχολεία, νηπιαγωγεία, θέατρα, βρεφονηπιακοί σταθμοί, φροντιστήρια, λεβητοστάσια, εμπορικά κέντρα, χώροι μαζικής προσέλευσης κοινού, κινηματογράφοι, υπουργεία, γραφεία εταιρειών κ.α.

Επίσης μια ευρέως χρησιμοποιούμενη επιλογή είναι οι πυροκουρτίνες που απομονώνουν τους χώρους μεταξύ τους σε περίπτωση φωτιάς.

Οι πυροκουρτίνες έχουν παρόμοια λειτουργία με τα μεταλλικά ρολά, καθώς αναπτύσσονται κάθετα, αλλά επειδή είναι κατασκευασμένες από ύφασμα υαλοβάμβακα, είναι πολύ πιο εύκαμπτες.

Επομένως μια πυροκουρτίνα μπορεί να τοποθετηθεί με ακρίβεια για εξοικονόμηση χώρου προσφέροντας παράλληλα πολύ καλό διαχωρισμό.

Σίγουρα ο συνδυασμός πόρτας πυροπροστασίας και πυροκουρτίνες είναι μια ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας για τον χώρο σας. Μια μελέτη μηχανικού μπορεί να καθορίσει ακριβώς τις ανάγκες του δικού σας χώρου ώστε να επιλέξετε την καλύτερη λύση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο blog Alfino Door:

Μενού
Shares
Call Now Button