ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες. Δύο από αυτές είναι οι πόρτες εσωτερικού χώρου (π.χ. διαμερισμάτων) και οι πόρτες εξωτερικού χώρου (π.χ. κεντρικών εισόδων μονοκατοικιών). Ο διαχωρισμός αυτός αφορά την εξωτερική επένδυση της πόρτας και όχι την εσωτερική ή τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Δηλαδή αν επιλέξετε μια πόρτα ασφαλείας για την οικία σας το εσωτερικό της και  η κατασκευή της θα είναι ίδια με αυτή που θα είχατε και στην είσοδο της πολυκατοικίας ωστόσο, αλλάζει η εξωτερική της επένδυση για να φαίνεται πιο κομψή και να ταιριάζει με την αισθητική του εσωτερικού της οικία σας.

Ανάλογα με τον χώρο που θα τοποθετήσετε την θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας θα πρέπει να επιλέξετε και το είδος της. Οι πόρτες ασφαλείας οι οποίες είναι μονίμως εκτεθειμένες σε καιρικές συνθήκες π.χ. βροχή, ήλιο, υγρασία, επενδύονται εξωτερικά με επενδύσεις που αντέχουν σε αυτές τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται και η αντοχή καθώς και η ανθεκτικότητα της πόρτας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου.

Το πιο σημαντικό στοιχείο κατά την αγορά μια τέτοια πόρτας είναι πως με το πέρασμα των χρόνων δεν καταστρέφεται και δεν αλλοιώνονται από τις καιρικές συνθήκες. Στα αρνητικά της συγκαταλέγεται το υψηλότερο κόστος σε σχέση με τις πόρτες εσωτερικού χώρου αφού η αντοχή της είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που απαιτείται υψηλή προσοχή και ποιότητα.

Τέτοιες επενδύσεις εξωτερικού χώρου είναι τα κόντρα πλακέ θαλάσσης και τα πάνελ αλουμινίου. Και τα δύο διατίθενται σε όλα τα χρώματα και έχουν διαφορετικές ποιότητες. Π.χ τα κόντρα πλακέ θαλάσσης βγαίνουν σε ποιότητα Shelman και Μουρίκη. Τα πάνελ αλουμινίου βγαίνουν σε 1mm πάχος, 1,5mm και 2mm. Στην πλάτη τους μπορεί να είναι κολλημένο mdf, κπθ ή να είναι σάντουιτς δηλαδή πάνελ μόνωση ενδιάμεσα και πάνελ.

Στην εταιρεία Alfino Door θα βρείτε μια ποικιλία σε θωρακισμένες πόρτες εξωτερικού χώρου και επενδύσεις που τις αφορούν. Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία σε υλικά και χρώματα και βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο γούστο και τις απαιτήσεις σας.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μενού
Shares
Call Now Button