ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εκτός από την αγορά μια πόρτας ασφαλείας, η οποία είναι μια διαδικασία που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και η τοποθέτησή της είναι μια διαδικασία αρκετά σημαντική.  Η σωστή τοποθέτηση μιας πόρτας ασφαλείας είναι μείζονος σημασίας.

Θα μπορούσε να συμβεί το γεγονός να έχετε αγοράσει μια άριστης ποιότητας θωρακισμένη πόρταή πόρτας πυρασφάλειας ωστόσο η τοποθέτησή της να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Συνεπώς, εάν προμηθευτούμε το καλύτερο προϊόν της αγοράς, αλλά δεν τοποθετηθεί σωστά, τότε σίγουρα θα έχουμε λειτουργικά προβλήματα και ενδεχομένως κίνδυνο παραβίασής της. Μια άψογη τοποθέτηση απαιτεί:

  • Οι εργασίες τοποθέτησης της πόρτας να γίνονται από ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο (τουλάχιστον 2 ατόμων) το οποίο να διαθέτει τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις και τα εργαλεία για την διενέργεια των εργασιών, ιδιαίτερα για εργασίες που έχουν σχέση με την ασφάλεια και την λειτουργικότητα της πόρτας.
  • Οι τεχνικές τοποθέτησης διαρκώς εξελίσσονται και έτσι λοιπόν τα συνεργεία και οι εταιρείες πορτών θα πρέπει να παρακολουθούν συνεχώς τις εξελίξεις και τις νέες μεθόδους.
  • Για να έχουμε απόλυτη ασφάλεια και λειτουργικότητα εφ’ όρου ζωής στην πόρτα μας, χωρίς προβλήματα και απρόοπτα θα πρέπει να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στο ζύγισμα της κάσας. Να είναι δηλαδή απόλυτα ακριβές, έτσι ώστε το φύλλο της πόρτας όταν είναι ανοιχτό να μην μετατοπίζεται. Η κάσα να στερεωθεί στον τοίχο με 8 ισχυρότατα τζινέτια, στα οποία να έχουν συγκολληθεί ατσάλινες μπετόβεργες stal μήκους 15 – 30cm (αναλόγως τον τοίχο). Οι μπετόβεργες θα πρέπει να είναι σφηνωμένες μέσα στον τοίχο. Τέλος η παραπάνω κατασκευή θα πρέπει να πακτωθεί με τσιμέντο κατά τέτοιο τρόπο ώστε ο επίδοξος διαρρήκτης να μην έχει καμία πρόσβαση στα στηρίγματα της κατασκευής (στην περίπτωση όπου η ατσάλινη κάσα εφάπτεται με τον τοίχο και δεν αφήνει κενά δεν μπαίνει και δεν χρειάζεται να μπει τσιμέντο. Επίσης τσιμέντο δεν μπορεί να μπει όταν η κάσα της πόρτας στηρίζεται σε κοιλοδοκό-σίδερο και όχι σε τοίχο – τούβλο).

Επομένως, για μια άριστη τοποθέτηση επιλέξτε και εμπιστευτείτε ένα άρτια καταρτισμένο συνεργείο που θα τοποθετήσει την πόρτα ασφαλείας σας προσεκτικά χωρίς να αφήνει σημάδια στον χώρο αλλά και με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να μηδενιστεί η πιθανότητα παραβίασης. Στην Alfinodoor χαιρόμαστε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μενού
Call Now Button