ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες των τελευταίων ετών στη χώρα μας οδήγησαν τις ελληνικές εταιρείες και όλους τους επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους που παράγουν και εμπορεύονται θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στην μείωση των τιμών των συγκεκριμένων προϊόντων. Βέβαια, οι καταναλωτές είναι αυτοί που επιδιώκουν τις οικονομικές τιμές για αυτό και πριν προβούν στην αγορά κάνουν την απαραίτητη  ερευνά για την αναλογία ποιότητας και τιμής.

Από την μια πλευρά η μείωση αυτή ευνοεί τους καταναλωτές, από την άλλη όμως εισήχθησαν στην ελληνική αγορά πόρτες ασφαλείας αμφιβόλου ποιότητας και χαμηλής αξιοπιστίας. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι έμποροι προωθούν πόρτες που δεν είναι ποιοτικές και δεν διαθέτουν τα ανάλογα πιστοποιητικά ασφαλείας.

Για αυτό λοιπόν απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή επιλογή αγοράς (value for money) μιας πόρτας ασφαλείας για το σπίτι μας, ώστε να έχουμε πραγματική ασφάλεια, υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Την άποψη αυτή ενισχύει και το γεγονός ότι η θωρακισμένη πόρτα δεν είναι ένα αναλώσιμο προϊόν, αλλά αντιθέτως είναι κάτι που συνήθως το αγοράζουμε μια φορά στη ζωή μας και άρα πρέπει να προσέξουμε περισσότερο κάποια χαρακτηριστικά όπως προέλευσηκλειδαριάκάσαθωράκισηπιστοποιήσεις και φυσικά τοποθέτηση.

Όταν μιλάμε για ασφάλεια δικής μας αλλά των οικείων μας τότε θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν καθώς η διάρρηξη είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός που κανείς δεν θα ήθελε να συμβεί  στον ίδιο.

Η Alfino Door αναγνωρίζουμε τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε όλοι μας. Ως αποτέλεσμα, ορμώμενοι από τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, κατάφερε να προσαρμόσει τις τιμές των προϊόντων της, παρέχοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους διάφορες πολύ ανταγωνιστικές προσφορές σε διάφορα μοντέλα πορτών ασφαλείας, πάντα προς όφελος του καταναλωτή και κυρίως διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών της, χωρίς ποτέ να κάνει «έκπτωση» στην ασφάλεια και την αξιοπιστία της πόρτας σας.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μενού
Shares
Call Now Button