ΑΠΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

Τα κρούσματα των διαρρήξεων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία έτη με αποτέλεσμα να είναι προτεραιότητα όλων μας  η προσπάθεια για να κάνουμε τον χώρο μας όσο πιο ασφαλή γίνεται.

Η στατιστική των τελευταίων 25 ετών μας αποκαλύπτει ότι οι διαρρήκτες κατά 90% επιχειρούν διαρρήξεις σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα κ.τ.λ. από τις κύριες εισόδους των χώρων αυτών, πάντα με τη λογική της ευκολότερης πρόσβασης στα συγκεκριμένα σημεία, της εύκολης διαφυγής, αλλά επίσης και με τη λογική ότι και να γίνει αντιληπτός ο διαρρήκτης, ελάχιστοι θα υποθέσουν ότι πρόκειται για διάρρηξη και όχι για προσπάθεια να ανοίξει ο νοικοκύρης την πόρτα του σπιτιού του.

Ως εκ τούτου μια πόρτα ασφαλείας μας προστατεύει από κάθε επίδοξο διαρρήκτη-ερασιτέχνη ή επαγγελματία-πάντα με την προϋπόθεση ότι η πόρτα θα πληρεί όλες τις σημαντικές προδιαγραφές ασφαλείας και αντί-διάρρηξης. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν κλίμακες που προσδιορίζουν το επίπεδο αντιδιάρρηξης εγκεκριμένες από την ευρωπαϊκή ένωση. Κάθε πόρτα που διαθέτει πιστοποιήσεις κλάσεων έχει και ανάλογο πιστοποιητικό.

Παράλληλα, είναι γνωστό πως μια θωρακισμένη πόρτα μας προσφέρει καλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση, βελτιώνοντας αρκετά τα ενεργειακά χαρακτηριστικά του σπιτιού μας. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε ενέργεια και κατ’ επέκταση χρήμα, γεγονός πολύ σημαντικό στην εποχή που διανύουμε.

Στις μέρες μας όπου τα κρούσματα παραβιάσεων σε κατοικίες αυξάνονται καθημερινά με ραγδαίους ρυθμούς, μια πόρτα ασφαλείας είναι ένα από τα πολλά που επιβάλλεται να κάνουμε για να προστατεύσουμε το χώρο μας και να μην βρεθούμε σε δύσκολες καταστάσεις. Επίσης,η τοποθέτηση μια κλειδαριάς ασφαλείας είναι πολύ σημαντική κίνηση αν θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο.

Καλό θα ήταν αν γνωρίζετε πως μπορούμε να αυξήσουμε την ασφάλεια της οικίας και του επαγγελματικού μας χώρου και με άλλα μέσα όπως σύστημα συναγερμού, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης CCTV, κάγκελα μασίφ για προστασία στα παράθυρα και διάφορα άλλα.

Εμπιστευτείτε την Alfinodoor που με την πολυετή εμπειρία των μελών της είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες για την ασφάλεια του χώρου σας και να μειώσει την πιθανότητα για εισβολή επίδοξων διαρρηκτών.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μενού
Shares
Call Now Button