ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ;

Σκέφτεστε να αγοράσετε και να τοποθετήσετε πόρτα ασφαλείας στο χώρο σας και σκέφτεστε αν μια πιο ακριβή πόρτα θα σας προστάτευε περισσότερο; Η απάντηση είναι όχι.  Θα πρέπει να γνωρίζετε εξ’αρχής  πως στον τομέα της θωρακισμένης πόρτας, αυτό που κυρίως ανεβάζει το κόστος είναι τα ξύλινα μέρη της πόρτας, τα διακοσμητικά της στοιχεία και τα αξεσουάρ της.

Για παράδειγμα υπάρχει επένδυση που κοστίζει 50€ και επένδυση που κοστίζει 500€. Η επένδυση όμως έχει να κάνει με την εμφάνιση και όχι με την ασφάλεια που παρέχει η πόρτα ή με την ποιότητα των μηχανισμών της.

Αν δεν θέλετε να εστιάσετε τόσο πολύ στην εμφάνιση και το design της πόρτας σας τότε μπορείτε να προμηθευτείτε μια οικονομική θωρακισμένη πόρτα η οποία θα είναι ντυμένη με οικονομικές επενδύσεις, αλλά θα μας παρέχει την ίδια ακριβώς ασφάλεια με μια πόρτα ασφαλείας η οποία απλά έχει πιο ακριβές επενδύσεις, αξεσουάρ κ.τ.λ. Με λίγα λόγια, πληρώνουμε λίγα για την ασφάλεια και πολλά για τα διακοσμητικά μέρη της πόρτας.

Επιπρόσθετα, η εμπορική πολιτική που ακολουθεί η κάθε εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των πορτών ασφαλείας, δεν αποτελεί και κανόνα ασφάλειας και ποιότητας της πόρτας ασφαλείας. Για παράδειγμα εάν έχω πετύχει οικονομίες κλίμακας λόγω μεγέθους και ποσότητας τεμαχίων που πουλάω, καταφέρνοντας να έχω μια πολύ ανταγωνιστική τιμή στην αγορά, δεν σημαίνει πως έχω χειρότερη πόρτα από τον «μικρό-έμπορα», ο οποίος από την πώληση μια πόρτας ασφαλείας προσπαθεί να βγάλει τα έξοδα όλου του μήνα.

Κλείνοντας ένας επιχειρηματίας ο οποίος έχει δημιουργήσει μια εταιρεία θωρακισμένων θυρών με υψηλά λειτουργικά κόστη (ενοίκια, υπάλληλοι, διαφήμιση κ.τ.λ.), είναι λογικό να μετακυλήσει τα αυξημένα έξοδα που έχει πάνω στο κόστος της πόρτας και κατά συνέπεια να μην είναι ανταγωνιστικός.

Έτσι, θα δείτε και πόρτες ασφαλείας με μεγάλο κόστος χωρίς ωστόσο να ανταποκρίνεται στην ποιότητά της απλά προστίθενται σε αυτή τα διάφορα λειτουργικά έξοδα του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μενού
Shares
Call Now Button