ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ CISA ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ ΣΕ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ CISA ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ ΣΕ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όπως όλες οι παλιές κλειδαριές χρηματοκιβωτίου με το λεγόμενο μακρύ κλειδί, έτσι και οι κλειδαριές ασφαλείας CISA επιβάλλεται να αντικατασταθούν άμεσα καθώς παραβιάζονται εύκολα, γρήγορα και αθόρυβα.

Η τεχνολογία τους είναι ξεπερασμένη και θα πρέπει να συμπεριλάβετε την δαπάνη αυτή στο budget του νοικοκυριού σας. Σαφώς και οι κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς μας προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας εάν φυσικά κάνουμε τη σωστή επιλογή.

Ορθή επιλογή δεν είναι μόνο να πάρουμε το σωστό προϊόν, αλλά και εκείνο το οποίο τεχνικά ταιριάζει στην πόρτα μας, ώστε να μην κάνουμε αλχημείες κατά την αντικατάσταση και να έχουμε στο τέλος της διαδικασίας μια πόρτα λειτουργική και αξιόπιστη.

Ιδανικές κλειδαριές νέας γενιάς για αναβάθμιση CISA κλειδαριάς είναι οι κλειδαριές ασφαλείας Iseo, οι νέες κλειδαριές ασφαλείας CISA και οι κλειδαριές ασφαλείας Mul-t-lock.

Κουμπώνουν απόλυτα στην πόρτα σας και διαθέτουν όλα τα σύγχρονα συστήματα αντιδιάρρηξης όπως καταπέλτη, γρανάζι, defender. Οι κλειδαριές αυτές θα πρέπει να συνδυαστούν και με ένα καλό κύλινδρο ασφαλείας με anti bumping και anti picking, που να είναι ελεγχόμενης αντιγραφής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button