Ο νέος κύλινδρος υπέρ ασφαλείας Ιταλικής κατασκευής DUP της εταιρείας Dierre είναι ένας από τους ασφαλέστερους αφαλούς της αγοράς.

Εξοπλίζοντας την πόρτα ασφαλείας μας με τον συγκεκριμένο αφαλό ανεβάζουμε την ασφάλεια στο υψηλότερο επίπεδο.

Πόρτες ασφαλείας με κύλινδρο Dierre D-up

Μια ποιοτική, ασφαλής, και αξιόπιστη πόρτα ασφαλείας πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές σε όλα της τα σημεία:

  • φύλλο
  • κάσα
  • κλειδαριά
  • τοποθέτηση

Οι προδιαγραφές είναι το βασικότερο θέμα για να θεωρηθεί ότι υπάρχει η απόλυτη ασφάλεια στο σπίτι μας ή τον επαγγελματικό μας χώρο. Μια κλειδαριά ασφαλείας που διαθέτει τον σύγχρονο κύλινδρο υψίστης ασφαλείας Dierre D-up μπορεί να θεωρηθεί απαραβίαστη.

Πόρτες με νέες κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας με σύστημα defender που προστατεύει τον αφαλό – κύλινδρο, με σύστημα καταπέλτη το οποίο μπλοκάρει τους εκτροπείς με αποτέλεσμα η πόρτα να μην ξεκλειδώνει σε προσπάθεια παραβίασης της και με γρανάζι για εύρυθμη και αθόρυβη λειτουργία, είναι βασικός παράγοντας για μια πόρτα ασφαλείας.

Κλειδαριά ασφαλείας με κύλινδρο Dierre D-up

Κλειδιά κωδικοποιημένα, σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας. Αντικαθιστούμε τις παλαιές κλειδαριές ασφαλείας (με μακρύ κλειδί), σε όλες τις πόρτες ανεξαρτήτου μάρκας, με νέου τύπου κλειδαριές ασφαλείας. Εγγυημένη εργασία από εξειδικευμένο συνεργείο. Πιστοποιημένα – αυθεντικά προϊόντα απευθείας από τις αντιπροσωπείες.

Ο νέος κύλινδρος Dierre D-up διαθέτει όλα τα σύγχρονα αντί διαρρηκτικά συστήματα ασφαλείας όπως anti picking, anti bumping, anti drilling, anti snaping.

Παραδίδεται με 5 κλειδιά (3 κανονικά και 2 jack key), πατενταρισμένα, μη αντιγράψιμα με κάρτα ιδιοκτησίας. Έχει πιστοποίηση EN 1303 : 2005 και οι βαθμολογίες του είναι οι ανώτερες σε όλα τα επίπεδα (αντοχή, αντίσταση σε επίθεση, ασφάλεια, διάβρωση, αντίσταση στη φωτιά). Ο κύλινδρος Dierre D-up είναι ένα νέο προϊόν το οποίο μπορείτε να βρείτε και να προμηθευτείτε στο κατάστημα της Alfino Door.

Δείτε περισσότερα για κλειδαριές ασφαλείας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button