ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ EVVA 3KS PLUS

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ EVVA 3KS PLUS

Κύλινδρος υψίστης ασφαλείας EVVA 3KS PLUS για πόρτες ασφαλείας με τεχνολογία αιχμής χωρίς ελατήρια.

Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες κλειδαριές ασφαλείας EVVA 3KS PLUS KEY που παρασκευάζονται σε ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια κατασκευής ομφαλών ασφαλείας της εταιρείας EVVA TAG. Η εταιρεία αρχικά έγινε γνωστή λόγο των συμβατικών κυλίνδρων ασφαλείας αλλά τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην κατασκευή συστημάτων ελέγχου πρόσβασης με τη χρήση κάρτας.

3KS ΚΑΙ 3KS PLUS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΑΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το σύστημα 3KS PLUS είναι μεταγενέστερο της τεχνολογίας 3KS και το πρόσθετο σε αυτή την περίπτωση της νέας γενιάς κλειδαριάς είναι ένα επιπλέον σύστημα 3 καμπυλών όπου κινούνται επάνω του τα στοιχεία κλειδώματος του κλειδιού χωρίς να βασίζεται στην κίνηση κανενός ελατηρίου.

Κατά τη διάρκεια του ξεκλειδώματος αλλά και του κλειδώματος της κλειδαριάς το κλειδί του κυλίνδρου ασφαλείας EVVA 3KS PLUS διέρχεται από 4 σκαναρίσματα μηδενίζοντας έτσι τις πιθανότητες να έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο ψεύτικο κλειδί ασφαλείας που κατασκευάστηκε με σκοπό κάποιος να παραβιάσει τον χώρο μας.

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ EVVA 3KS VS ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ EVVA 3KS PLUS

Και οι δύο περιπτώσεις με κλειδαριές ασφαλείας διαθέτουν μοναδικά κλειδιά που για να παραχθούν αντίγραφα απαιτείται η επίδειξη της κάρτας κατόχου και η ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη της κλειδαριάς!

Η ειδοποιός διαφορά στην εξελιγμένη μορφή κλειδαριάς EVVA 3KS PLUS έγκειται σε μια διπλή καμπύλη την οποία διαθέτει και δεν έχει περιθωριοποίηση στην άκρη του κλειδιού.

Η τεχνολογία κυλίνδρων ασφαλείας 3KS είναι γνωστή ως ένα ιδιαίτερο ανθεκτικό σύστημα κλειδώματος σε σχέση με τις κοινές κλειδαριές ασφαλείας. Τα νέα χαρακτηριστικά που εισάγονται στην περίπτωση της ακόμη πιο νέας τεχνολογίας 3KS plus κάνουν ακόμη πιο αδύνατη την παραγωγή διπλών κλειδιών. Το κλειδί πλέον είναι πιο λεπτό και διαθέτει μια τοξωτή μύτη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button