ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MOTTURA

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MOTTURA CHAMPIONS C48

Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε πόρτες ασφαλείας, κλειδαριές ασφαλείας και κυλίνδρους ασφαλείας, σας εγγυόμαστε την μέγιστη ασφάλεια που αναζητάτε για εσάς και τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο, με το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό σας εκπέμπουμε την αξιοπιστία που ψάχνετε.

ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MOTTURA

Αυτή τη φορά η εταιρεία Mottura ήρθε να φέρει την επανάσταση στους κυλίνδρους ασφαλείας με ένα καινούριο μοντέλο, τον κύλινδρο ασφαλείας Mottura champions c48. Αυτός ο νέος κύλινδρος σε συνδυασμό με την νέα κλειδαριά ασφαλείας Mottura και ένα ποιοτικό και επώνυμο defender, αφήνει έξω από το σπίτι σας όποιον προσπαθήσει να εισέλθει σε αυτό χάρις στα χαρακτηριστικά που διαθέτει, τα οποία είναι:

  • Κύλινδρος υψίστης ασφαλείας από την Mottura.
  • Πιστοποίηση κυλίνδρου EN 1303:05.
  • Κλειδιά ελεγχόμενης παραγωγής μη αντιγράψιμα.
  • Πατενταρισμένο διπλό μηχανικό σύστημα κωδικοποίησης.
  • Ο κύλινδρος συνδυάζει δύο διαφορετικά συστήματα κωδικοποίησης: το κλασικό με 5 pins (κωδικούς) και ένα με 4 περιστρεφόμενα pins από ατσάλι. Το ειδικό πατενταρισμένο σύστημα λειτουργίας του αφαλού, επιτρέπει στον αφαλό να περιστρέφεται ελεύθερα χωρίς ελατήρια και οι ειδικές εγκοπές anti-picking στο κλειδί και τον αφαλό καθώς και οι πολλοί συνδυασμοί του, τον καθιστούν απαραβίαστο.
  • Σύστημα anti-snap.
  • Σύστημα anti-drilling.
  • Διαθέσιμος και με διπλή λειτουργία. Να λειτουργεί δηλαδή συγχρόνως και από μέσα και από έξω.

Ο συγκεκριμένος κύλινδρος της εταιρείας Mottura ανταποκρίνεται σε όλες τις κρίσιμες στιγμές και σας βγάζει ασπροπρόσωπους αφήνοντας σας ήρεμους και γαλήνιους μέσα στο σπίτι σας. Εμείς στη Alfino Door, αναλαμβάνουμε να σας παράσχουμε ό,τι εσείς αναζητάτε για μία ήρεμη και ασφαλή ζωή. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από πόρτες ασφαλείαςκλειδαριές ασφαλείας, αξεσουάρ, πόρτες πυρασφάλειας, συρόμενες πόρτες, πόρτες αποθήκης, κάγκελα και σιδεροκατασκευές παντός τύπου.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ALFINO DOOR

Η ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε για τον χώρο σας αποτελεί στον βασικό μας στόχο και εμείς στην Alfino Door θέλουμε να σας διασφαλίσουμε αυτή την ηρεμία.

Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από πιστοποίηση,εγγύηση και χαρτί αυθεντικότητας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας την μέγιστη πιστοποίηση που υπάρχει στη αγορά καθώς βρισκόμαστε πάνω από 30 χρόνια στο χώρο. Έχουμε μάθει να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας ακόμη και στους πιο απαιτητικούς. Γι’ αυτό άλλωστε και μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια.

Ελάτε από κοντά στο χώρο μας να γνωρίσετε εμάς και τα προϊόντα μας ή τηλεφωνήστε μας και ζητήστε προσφορά για πόρτα ασφαλείας ή για οποιοδήποτε άλλο προϊόν αφορά την δική σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MOTTURA

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button