ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ EVVA MCS KEY

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ EVVA MCS KEY

Αν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε την πόρτα ασφαλείας του σπιτιού σας με μια προηγμένη κλειδαριά ασφαλείας τότε οι κλειδαριές ασφαλείας  EVVA MCS KEY της εταιρείας EVVA TAG είναι η ιδανικότερη επιλογή ώστε να είστε ήρεμοι πως η οικογένειά σας, το σπίτι σας αλλά και η επιχείρησή σας δεν κινδυνεύουν από κανέναν επιτήδειο κακοποιό που θέλει να εισβάλει στο χώρο σας αρπάζοντας και καταστρέφοντας όσο το δυνατόν περισσότερα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ EVVA MCS KEY 

MCS σημαίνει στην ουσία Magnetic Code System. Οι αφαλοί ασφαλείας EVVA MCS KEY διαθέτουν ένα τριπλό σύστημα ελέγχου ασφαλείας το οποίο αποτελείται από έναν μαγνήτη και 2 τεχνικές κωδικοποίησης. Ο κύλινδρος ασφαλείας EVVA MCS KEYδιαθέτει 8 μαγνητικούς ρότορες οι οποίοι αντιστοιχούν στους 4 μαγνήτες που είναι τοποθετημένοι επάνω στο κλειδί .

Όταν το κλειδί θα αφαιρεθεί από την κλειδαριά τότε οι ρότορες περιστρέφονται και μένουν σε μια διαφορετική θέση από πριν. Οι ρότορες θα ευθυγραμμιστούν μόνον και μόνον αν στην κλειδαριά μπει το κλειδί που διαθέτει την κατάλληλη και μοναδική γι αυτούς κωδικοποίηση.

Τα αρχικά MCS σημαίνουν Magnetic Code System και μας προσφέρουν ένα τριπλό σύστημα ασφάλειας λόγο ενός μαγνήτη και 2 τεχνικές κωδικοποίησης.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ EVVA MCS KEY

  • Κάθε κλειδαριά ασφαλείας είναι μοναδική.
  • Διαθέτει τριπλό σύστημα ασφάλειας το οποίο παρέχετε από ένα μαγνητικό και δύο μηχανικά επίπεδα ασφάλισης.
  • Προστασία της τεχνολογίας από αντιγραφές.
  • Εξαιρετικός σχεδιασμός
  • Οι 5 μόνιμοι μαγνήτες διασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής για την κλειδαριά. Οι μαγνήτες αυτοί δεν μπορούν να μαγνητιστούν ή να απομαγνητιστούν με τις συμβατικές μεθόδους.
  • Όταν το κλειδί πραγματοποιεί στροφή 360° στο εσωτερικό της κλειδαριάς πραγματοποιούνται δύο διαφορετικοί έλεγχοι.
  • Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα παραλλαγών το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε πολύπλοκο έλεγχο πρόσβασης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button