Οι κύλινδροι ασφαλείας που εξοπλίζουν μια σύγχρονη κλειδαριά κυλίνδρου σε πόρτες ασφαλείας είναι σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα της ασφάλειας της πόρτας μας, αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι της νέας κλειδαριάς ασφαλείας.

Ένας καλός κύλινδρος ασφαλείας δεν αρκεί μόνο να μην αντιγράφεται ή τελοσπάντων να αντιγράφεται ελεγχόμενα. Δηλαδή δεν είναι η αντιγραφή το μοναδικό κριτήριο ασφάλειας και ποιότητας ενός κυλίνδρου – αφαλού.

Για να ενισχύσω το παραπάνω επιχείρημα θα σας πω ότι υπάρχουν κλειδιά – κύλινδροι που δεν αντιγράφονται πουθενά, αλλά δεν πληρούν καμία άλλη προδιαγραφή ασφαλείας και στην ουσία παραβιάζονται με τη μέθοδο του picking.

Επομένως ο κύλινδρος ασφαλείας που θα επιλέξουμε θα πρέπει να έχει σύστημα κατά του πικαρίσματος (anti-picking), κατά του σπασίματος (anti-bumping), κατά του τρυπήματος (anti-drilling), κατά της εξόλκυσης (anti-pulling).

Συνήθως οι κύλινδροι που διαθέτουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι παράλληλα και ελεγχόμενης αντιγραφής (χρειάζεται η κάρτα ιδιοκτησίας και το κλειδί για να βγει αντίγραφο, το οποίο βγαίνει είτε στον αντιπρόσωπο είτε σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα είτε μόνο στο εξωτερικό στην κατασκευάστρια εταιρεία).

Να επισημάνω ότι στην Alfino Door θα βρείτε κυλίνδρους με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Επίσης η ασφάλεια της πόρτας μας δεν εξαρτάται μόνο από τον κύλινδρο, αλλά από το συνολικό σύστημα της κλειδαριάς ασφαλείας νέας γενιάς, του προστατευτικού καλύμματος defender, του κυλίνδρου και της πόρτας ασφαλείας.

Δείτε περισσότερα για κυλίνδρους ασφαλείας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button