ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DOM

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DOM

Η σωστή πόρτα ασφαλείας χρειάζεται να φέρει επάνω της και τον κατάλληλο κύλινδρο ασφαλείας. Οι κύλινδροι ασφαλείας DOM σε συνδυασμό με την άριστη κατασκευή τους, εντυπωσιάζουν με τον μοντέρνο σχεδιασμό τους και την άριστη ποιότητα τους. Οι κύλινδροι ασφαλείας DOM έχουν τα εξής χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν:

  • Κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας. Η μοναδική τεχνολογία κάνει την αντιγραφή κλειδιού αδύνατη. Αντιγράφεται ΜΟΝΟ στο εργοστάσιο της DOM στην Γερμανία.
  • Υψηλό επίπεδο προστασίας κλειδιού. Το τρισδιάστατο σχήμα κλειδιού αποτρέπει τη μη εγκεκριμένη αντιγραφή του και προσδίδει εργονομία στη χρήση του.
  • Υψηλό επίπεδο προστασίας από διάτρηση και εξώλκυση κυλίνδρου. Anti-bumping, anti-picking, anti-snap, anti-drill.
  • Κύλινδρος από ατσάλι υψηλής αντίστασης μα ατσάλινη μπάρα.
  • Πιστοποιητικό Vds BZ.
  • Λεπίδα κλειδιού από ανθεκτικό χάλυβα, ανθεκτικό στη διάβρωση, ελαφρύ και χρηστικό.
  • Το τρισδιάστατο σχήμα του προσφέρει υψηλή προστασία αντιγραφής.
  • Εργονομικός σχεδιασμός κεφαλής κλειδιού.
  • Διατίθεται σε μήκος 30 Χ 50.

Πρόκειται για γερμανικό κύλινδρο μέγιστης ασφάλειας νέας γενιάς DOM που αποτελείται από 21 περιστρεφόμενους ατσάλινους δίσκους.  Συμβαδίζει με τις υψηλότερες απαιτήσεις ασφάλειας από το υλικό του έως το μηχανισμό κλειδώματος. Προτείνεται για κτίρια υψηλής ασφάλειας και κατοικίες με αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας. Ο κύλινδρος ασφαλείας νέας γενιάς DOM  διατίθεται για πόρτες ασφαλείας νέας τεχνολογίας.

Βρείτε τους κατάλληλους κυλίνδρους νέας γενιάς DOM στην Alfino Doors

Στην εταιρεία με πόρτες ασφαλείας Alfino Door, γνωρίζοντας πόσο μεγάλη σημασία έχει για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα η ασφάλεια του χώρα σας, μπορείτε να βρείτε τις τελευταίες λύσεις για την υψηλή προστασία που αναζητάτε.

Το έμπειρο προσωπικό μας, βρίσκεται πάντα έτοιμο για να σας εξυπηρετήσει. Με πάνω από 30 χρόνια πείρα στο χώρο πορτών ασφαλείας, η Alfino Door, σας προστατεύει από αυτούς που θέλουν να εισέλθουν παράνομα στην οικία ή στο χώρο εργασίας σας.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε για να δείτε όλη τη γκάμα των προϊόντων μας που σας παρέχουμε για την ασφάλεια σας και να ζητήσετε προσφορά .  Είναι χαρά μας να σας παρέχουμε τα μέσα για να προστατέψετε τον προσωπικό αλλά και επαγγελματικό σας χώρο οπότε χαρούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας και να σας προτείνουμε τη σωστή κλειδαριά ασφαλείας με την οποία θα αναβαθμίσετε την πόρτα ασφαλείας σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button