ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MUL T LOCK INTERACTIVE MT5

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MUL-T-LOCK INTERACTIVE+ ΚΑΙ MT5+

Μια εξαιρετική επιλογή κυλίνδρων στην αγορά  θωρακισμένων πορτών, είναι ο αφαλός ασφαλείας INTERACTIVE+ της εταιρείας Mul-T-Lock καθώς και ο νέος κύλινδρος υπερασφαλείας Mul-T-Lock MT5+. O MT5+ είναι ο πιο εξελιγμένος σε τεχνολογικό επίπεδο κύλινδρος ασφαλείας του οίκου. Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο αναπαράγονται τα αντίγραφα κλειδιών τον κατατάσσει σε έναν από τους κορυφαίους της αγοράς. Η εταιρεία Mul-T-Lock Italy εξειδικεύεται στο να παράγει εξαιρετικής ποιότητας κλειδαριές για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής κλειδαριών ασφαλείας σε θωρακισμένες πόρτες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MUL-T-LOCK-INTERACTIVE+

 • Διαθέτει καινοτόμο σύστημα τηλεσκοπικών μπιλιών και ειδική μαγνητική μπίλια που αποκλείει την αντιγραφή κλειδιών σε μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα.
 • Στο εσωτερικό του κυλίνδρου υπάρχουν μπίλιες οι οποίες καθιστούν αδύνατο το “πικάρισμα” του αφαλού.
 • Ένα εξάρτημα ιδιαίτερου σχεδιασμού, με σφαιρικό και τρισδιάστατο σχήμα χωρίζει τις πάνω με τις κάτω μπίλιες,
 • Τα κλειδιά κατασκευάζονται από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους με την επίδειξη της κάρτας κατόχου.
 • Ατσάλινα εξαρτήματα με υψηλή αντίσταση στη μέθοδο διάτρησης anti-drilling.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MUL-T-LOCK ΜΤ5+

Ο κύλινδρος ασφαλείας Mul-T-Lock ΜΤ5+ έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Αφαλός υψίστης ασφαλείας για κλειδαριές ασφαλείας κυλίνδρου νέας γενιάς.
 • 5 κλειδιά σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με μοναδική μαγνητική κάρτα ιδιοκτησίας. Τα αντίγραφα κλειδιών κατασκευάζονται μόνο στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα που διαθέτουν την ηλεκτρονική μηχανή MULTI-T-LOCK (KC5), η οποία είναι η μόνη που αναγνωρίζει την μαγνητική ταινία που υπάρχει στην κάρτα ιδιοκτησίας.
 • 3 συστήματα κλειδώματος (με λαμάκια, με τηλεσκοπικές μπίλιες, πατενταρισμένη μαγνητική μπίλια με ελατήριο).
 • Απαλή και αξιόπιστη λειτουργία χάρη στο μηχανισμό ακριβείας που διαθέτει.
 • Ατσάλινες μπάρες κατά του σπασίματος (σύστημα anti-bumping).
 • Μοναδική συσκευασία.
 • Δυνατότητα συστημάτων master.
 • Διατίθεται σε διαστάσεις 62mm (31 x 31), 70mm (30 x 40), 80mm (30 x 50).

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ALFINO DOOR ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Επισκεφτείτε τον χώρο μας και ελάτε να σας ξεναγήσουμε σε όλα τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτουμε στην εταιρεία μας. Οι ανάγκες όλων, ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη μπορούν να ικανοποιηθούν σε εμάς.

Εκμεταλλευτείτε την πείρα της οικογένειας Alfino Door, η οποία μετράει πάνω από 30 χρόνια στο χώρο των πορτών ασφαλείας. Αναβαθμίστε σήμερα τις πόρτες και τις κλειδαριές ασφαλείας σας με τον νέο κύλινδρο ασφαλείας από την εταιρεία Mul T Lock.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και  ζητήστε μια προσφορά προκειμένου να εξασφαλίσετε την ηρεμία και τη γαλήνη στο χώρο σας.

Στην εταιρεία μας Alfino Door θα βρείτε μία τεράστια γκάμα όσον αφορά την ασφάλεια σας, θα συναντήσετε μια μεγάλη γκάμα σε από θωρακισμένες πόρτεςπόρτες ασφαλείαςπόρτες πυρασφάλειαςυαλόθυρες πόρτες πυρασφάλειαςκλειδαριές ασφαλείαςπόρτες μεταλλικέςγενικής χρήσηςπόρτες για αποθήκες ,επενδύσεις για πόρτεςαξεσουάρ για πόρτες, ματάκια απλά ή ψηφιακάμπάρεςχειρολαβές, κουφώματα αλουμινίουσιδεροκατασκευές και κάγκελα.

Να σας υπενθυμίσουμε βέβαια πως η ασφάλεια που εσείς θέλετε να νιώθετε αποτελεί τον βασικό στόχο για την εταιρεία μας. Για εμάς στην οικογένεια Alfino Door η ασφάλεια των πελατών μας είναι και η μεγαλύτερη εγγύηση ποιότητας που διαθέτουμε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button