ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DIERRE NEW POWER

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DIERRE NEW POWER

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DIERRE NEW POWER ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Ο κύλινδρος ασφαλείας Dierre είναι ένας αφαλός υψηλής ασφάλειας, προηγμένος και καινοτόμος ιταλικής κατασκευής από την εταιρεία κατασκευής Dierre. Ο πατενταρισμένος κύλινδρος με προστασία αντιγραφής κλειδιού σας δίνεται μαζί με 5 κλειδιά σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας. Τα κλειδιά αντιγράφονται μόνο σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους για αυτό και ο συγκεκριμένος κύλινδρος φημίζεται για την ασφάλειά του.

Η ατσάλινη μπάρα που διαθέτει ο κύλινδρος από την κάτω πλευρά του και καθ’ όλο το μήκος του τον καθιστά απαραβίαστο. Επίσης, διαθέτει σύστημα κατά της διάτρησης για να μην μπορεί να τρυπηθεί από επίδοξους διαρρήκτες.

Διατίθεται και με πόμολο από τη μέσα πλευρά για να μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε την θωρακισμένη πόρτα με μεγαλύτερη ευκολία.

Πιστοποίηση ΕΝ 1303:2005

  • Οι βαθμοί του κυλίνδρου έχουν ως εξής:
  • Αντοχή 6 (max. 6)
  • Αντίσταση σε επίθεση 2 (max. 2)
  • Ασφάλεια 6 (max. 6)
  • Διάβρωση C (max. C)
  • Αντίσταση στη φωτιά 1 (max. 1)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ

Όταν τοποθετήσετε τον κύλινδρο απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε σφυρί ή να τον σπρώξετε καθώς μπορεί να δημιουργήσετε πρόβλημα στην απόδοσή του. Παράλληλα, αποφύγετε να στρίβετε το κλειδί πριν φτάσει στην τελική του θέση ενώ απαγορεύεται επίσης να χρησιμοποιείτε το κλειδί σαν χερούλι κατά το άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας.

Για να θεωρηθεί επιπλέον, ένας κύλινδρος σωστά τοποθετημένος πρέπει να εξέχει το λιγότερο δυνατόν και έτσι θα εξυπηρετεί σωστά τον λόγο για τον οποίο τον τοποθετήσατε. Σωστό θα ήταν επίσης να λιπαίνετε το κύλινδρο τακτικά περίπου ανά 6 μήνες με σπρέι (κατά προτίμηση WD 40) και απαραιτήτως όταν η πόρτα είναι εξωτερική, σε περιοχές με υψηλή υγρασία για να έχετε την μέγιστη δυνατή απόδοση.

Επομένως, στην εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Alfino Door η τοποθέτηση ενός κυλίνδρου ασφαλείας Dierre New Power μπορεί να προστατέψει τον χώρο σας από επίδοξους διαρρήκτες και να σας κάνει να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια. Ένας συνδυασμός του κατάλληλου μηχανισμού κλειδαριάς ασφαλείας αλλά και της ανάλογης αξιόπιστης πόρτας ασφαλείας θα έχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα που επιθυμείτε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button