ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ AGB SCUDO DCK

ΝΙΩΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ AGB SCUDO DCK

Όπως πάντα επιλέγουμε να σας προτείνουμε τα πιο αξιόπιστα προϊόντα στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Οι κύλινδροι ασφαλείας AGB Scudo DCK που θα βρείτε στο κατάστημά μας διαθέτουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  1. Υψηλή ασφάλεια. Ο κύλινδρος ασφαλείας AGB Scudo DCK είναι ένας αφαλός υψίστης ασφαλείας. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι πως διαθέτει ατσάλινη μπάρα στο κάτω μέρος έτσι ώστε να μην μπορεί να σπάσει και να είναι πάρα πολύ ανθεκτικός στη πίεση παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια.
  2. Ελεγχόμενης αναπαραγωγής κλειδιά. Ο κύλινδρος ασφαλείας από την εταιρεία AGB διατίθεται μαζί με 5 κλειδιά σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας. Τα κλειδιά είναι ελεγχόμενης αναπαραγωγής και αντιγράφονται μόνον στο ιταλικό εργοστάσιο της AGB με τη χρήση του κωδικού PIN της κάρτας που έχετε στην κατοχή σας Duplicate Control Key (DCK) γεγονός που τον καθιστά απαραβίαστο.
  3. Αντοχή στο τρύπημα από τρυπάνι. Φυσικά, διαθέτει σύστημα κατά του τρυπήματος anti drilling, δηλαδή ατσάλινες ράβδους στο εσωτερικό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τρυπηθεί με την χρήση τρυπανιού.
  4. Παρέχει anti picking προστασία. Το κλειδί και κατ’ επέκταση ο αφαλός διαθέτουν 15 μπίλιες – έμβολα και 2 σταθερές ατσάλινες περόνες, που εξασφαλίζουν εκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς και καθιστούν αδύνατον για κάποιον να αποπειραθεί να τον παραβιάσει με την μέθοδο picking.
  5. Βασικό πλεονέκτημα επίσης είναι πως διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, συγκεκριμένα όμως στις πόρτες ασφαλείας με τις νέες κλειδαριές με defender τοποθετείται η διάσταση 30 x 50.
  6. Επιπλέον, ύστερα από την ανάλογη παραγγελία μπορείτε να επιλέξετε την δυνατότητα για διπλή λειτουργία αφαλού όπου μπορεί να ανοίξει από έξω με το κλειδί ακόμη και αν είναι το κλειδί πάνω στην πόρτα από τη μέσα πλευρά. Επομένως, είναι δυνατόν να δουλέψει με κλειδί ταυτόχρονα και από τις δύο πλευρές.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ALFINO DOOR ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Φυσικά δίνουμε τεράστια έμφαση και στο After Sales Support, καθώς είμαστε πάντα δίπλα σας σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, παρέχοντας σας άμεσα την καλύτερη τεχνική υποστήριξη σε οτιδήποτε αφορά κυλίνδρους ασφαλείαςκλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας.

Στην Alfino Door σας προτείνουμε κύλινδρο ασφαλείας της εταιρείας AGB που συνδυάζει όλες τις δυνατότητες για μέγιστη ασφάλεια στην πόρτα σας. Συνδυάστε τον καταλληλότερο μηχανισμό με μία πόρτα ασφαλείας για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button