ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MAUER NEW WAVE 5

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MAUER NEW WAVE 5

Η εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Alfino Door σας παρουσιάζει τον νέο κύλινδρο υψίστης ασφαλείας της Γερμανικής εταιρείας Μauer σειρά New Wave 5 (NW5). Είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η εταιρεία Mauer σε κυλίνδρους υπέρ ασφαλείας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MAUER NEW WAVE 5 ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ

Είναι η εξελιγμένη μορφή του Mauer New Wave 4. Έχει κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας και αυτό που τον διαχωρίζει είναι ότι έχει επιπλέον μπάρες ενίσχυσης στο κάτω μέρος του, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να σπάσει:

  • Τρεις σειρές από ενεργές μπίλιες στο εσωτερικό του.
  • Πατενταρισμένο σύστημα προστασίας κατά του σπασίματος. Το ειδικά σχεδιασμένο ωστήριο στη μέση του αφαλού προσφέρει πολύ μεγαλύτερη αντίσταση κατά του σπασίματος, σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο κύλινδρο και επιπλέον μπλοκάρει ο αφαλός και δεν λειτουργεί σωστά σε περίπτωση που σπάσει.
  • 000.000 διαφορετικοί συνδυασμοί – κωδικοί.
  • Ατσάλινες μπίλιες στο μπροστινό μέρος του κυλίνδρου, ώστε να μην μπορεί να τρυπηθεί (σύστημα κατά του τρυπήματος anti – drill).
  • Σύστημα κατά του χτυπήματος anti – bump και κατά του «πικαρίσματος» του με άλλο κλειδί (σύστημα anti – picking), προστασία που οφείλεται στην πολυπλοκότητα κατασκευής του και στους πολλούς κωδικούς του.
  • Ελεγχόμενη παραγωγή κλειδιού ασφαλείας όπου μόνο ο κάτοχος της κάρτας ιδιοκτησίας του αφαλού μπορεί να βγάλει αντίγραφα κλειδιού σε εξουσιοδοτημένο εισαγωγέα. Υπάρχει δηλαδή προστασία αντιγραφής. Το κλειδί του κυλίνδρου New Wave 4 είναι πατενταρισμένο και διαθέτει κινούμενο έλασμα στην άκρη του.
  • Παραδίδονται 5 κλειδιά υψίστης ασφαλείας σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία.
  • Διαθέτει πιστοποίηση ΕΝ 1303 και SKG***

Με βάση λοιπόν αυτά τα χαρακτηριστικά, ο κύλινδρος ασφαλείας New Wave 5, της Γερμανικής εταιρείας Mauer,  έρχεται για να σας προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια στην πόρτα ασφαλείας σας. Η αντιγραφή του κλειδιού ασφαλείας καταλαβαίνετε ότι είναι αδύνατη αφού για να βγούνε αντίγραφα του κλειδιού ο κάτοχος θα πρέπει να μεταβεί σε εξουσιοδοτημένο εισαγωγέα με την κάρτα κατόχου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ALFINO DOOR

Εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας για την τοποθέτηση τόσο του κυλίνδρου ασφαλείας αλλά και  για ό,τι άλλο θελήσετε από πόρτες ασφαλείας, κλειδαριές ασφαλείας , πόρτες πυρασφάλειας και κυλίνδρους ασφαλείας, για την ασφάλεια του χώρου σας.

Αναβαθμίστε τώρα την πόρτα ασφαλείας σας με τον νέο κύλινδρο ασφαλείας Mauer New Wave 5 και απολαύστε εγγυημένα μεγαλύτερη ασφάλεια για τον προσωπικό αλλά και επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button