ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MAUER NEW WAVE 4

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MAUER NEW WAVE 4

Τόσο στο χώρο του σπιτιού σας όσο και στο χώρο εργασίας σας, η ασφάλεια σας προέχει και γι’ αυτό πρέπει να αναβαθμίζετε τις θωρακισμένες πόρτες, τις πόρτες πυρασφάλειας και τις κλειδαριές ασφαλείας με νέους κυλίνδρους ασφαλείας.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ MAUER NEW WAVE 4 (NW4) ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MAUER

  • Τρεις σειρές από ενεργές μπίλιες στο εσωτερικό του.
  • Παντενταρισμένο σύστημα προστασίας κατά του σπασίματος. Το ειδικά σχεδιασμένο ωστήριο στη μέση του αφαλού προσφέρει πολύ μεγαλύτερη αντίσταση κατά του σπασίματος, σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο κύλινδρο και επιπλέον μπλοκάρει ο αφαλός και δεν λειτουργεί σωστά σε περίπτωση που σπάσει.
  • 000.000 διαφορετικοί συνδυασμοί – κωδικοί.
  • Ατσάλινες μπίλιες στο μπροστινό μέρος του κυλίνδρου, ώστε να μην μπορεί να τρυπηθεί (σύστημα κατά του τρυπήματος anti – drill).
  • Σύστημα κατά του χτυπήματος anti – bump και κατά του «πικαρίσματος» του με άλλο κλειδί (σύστημα anti – picking), προστασία που οφείλεται στην πολυπλοκότητα κατασκευής του και στους πολλούς κωδικούς του.
  • Ελεγχόμενη παραγωγή κλειδιού όπου μόνο ο κάτοχος της κάρτας ιδιοκτησίας του αφαλού μπορεί να βγάλει αντίγραφα κλειδιού σε εξουσιοδοτημένο εισαγωγέα. Υπάρχει δηλαδή προστασία αντιγραφής. Το κλειδί του κυλίνδρου New Wave 4 είναι πατενταρισμένο και διαθέτει κινούμενο έλασμα στην άκρη του.
  • Παραδίδονται 5 κλειδιά υψίστης ασφαλείας σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία.
  • Διαθέτει πιστοποίηση ΕΝ 1303 και SKG***

Ένα ατού του νέου κυλίνδρου υπέρ – ασφαλείας Mauer New Wave 4, είναι οι ατσάλινες μπίλιες που διαθέτει στο εσωτερικό. Με αυτό τον τρόπο ο κύλινδρος ασφαλείας στο μπροστινό μέρος δεν μπορεί να τρυπηθεί. Επίσης, άλλο ένα εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό σχετικά με τον κύλινδρο ασφαλείας Mauer New Wave 4, είναι το κλειδί του κυλίνδρου που δεν μπορεί να αντιγραφεί παρά μόνο από τον κάτοχο με την επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ALFINO DOOR

Η Alfino Door πάντα νοιάζεται για την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γι’ αυτό και αναβαθμίζει όλα τα προιόντα της, φέρνοντας ό,τι πιο νέο κάθε φορά έτσι ώστε να νιώθετε αλλά και να είστε πάντα πλήρως προστατευμένοι.

Ελάτε σήμερα στην Alfino Door και αναβαθμίστε όλες σας τις πόρτες ασφαλείας και τις κλειδαριές ασφαλείας με τον νέο κύλινδρο της Γερμανικής εταιρείας MauerNew Wave 4.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε την προσφορά σας για τη δική σας τοποθέτηση μιας πόρτας ασφαλείας.  Επίσης στο χώρο μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε:

Αντικαταστήστε τους παλιούς κυλίνδρους σε όλες σας τις πόρτες ασφαλείας και τις κλειδαριές ασφαλείας με τον νέο κύλινδρο της Γερμανικής εταιρείας Mauer, New Wave 4.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button