Μεταξύ της ασφάλειας και της αισθητικής στις πόρτες ασφαλείας αυτό που κοστίζει ακριβότερα στον καταναλωτή είναι η ομορφιά, δηλαδή η εμφάνιση της. Όταν λέμε εμφάνιση εννοούμε τις επενδύσεις οι οποίες ντύνουν μια πόρτα ασφαλείας.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα ότι μια οικονομική πόρτα δεν θα είναι και εμφανίσιμη, αλλά ένας υποψήφιος αγοραστής που έχει ειδικές απαιτήσεις αισθητικής, σίγουρα θα τις πληρώσει παραπάνω από την ασφάλεια αυτή καθαυτή.

Μπορούμε να προμηθευτούμε σε αρκετά οικονομική τιμή μια πόρτα ασφαλείας με ικανοποιητικές προδιαγραφές σε ότι αφορά την κλειδαριά ασφαλείας, την κάσα και το φύλλο, ντυμένη όμως με επενδύσεις laminate. Αν για παράδειγμα την ίδια πόρτα την ντύσουμε με φυσικό ξύλο και σχέδια χειροποίητα ημιμασίφ, τότε η τιμή της θα ανέβει αρκετά.

Με λίγα λόγια λοιπόν θα πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να διαχωρίσει το κομμάτι της ασφάλειας, της ποιότητας και της λειτουργικότητας των μηχανισμών μιας πόρτας ασφαλείας από το αισθητικό κομμάτι, δηλαδή τους καπλαμάδες, τα αξεσουάρ κ.τ.λ.

Καλό θα ήταν λοιπόν να προτιμάτε εταιρείες του χώρου οι οποίες έχουν να σας προσφέρουν μια γκάμα επιλογών και από άποψη θωρακισμένων πορτών αλλά και από άποψη εμφάνισης επενδύσεων, ώστε να μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας:

1 Σχόλιο. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button