Εκτός από τα παράθυρα, οι πόρτες ασφαλείας είναι μια από τις πρώτες γραμμές άμυνας ανάμεσα σε εσάς και τους εισβολείς. Έχοντας μια ισχυρή πόρτα ασφαλείας, σε συνδυασμό με μια αξιόπιστη κλειδαριά ασφάλειας, μπορείτε να αποτρέψετε κάθε επίδοξο διαρρήκτη.

Οι καλύτερες πόρτες ασφαλείας είναι κατασκευασμένες από άριστα υλικά. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι σας συμβουλεύουν οι ειδικοί στην Alfinidoor για πόρτες ασφαλείας 2020.

Συμβουλές ασφαλείας 2020 – Χαρακτηριστικά κλειδαριών ασφαλείας νέας γενιάς

 • Σύστημα προστασίας του κυλίνδρου Defender κατασκευασμένο από επι-σκληρυμένο ατσάλι (ατσαλομαγγάνιο).
 • Περιστρεφόμενη πρόσοψη Defender για αντί-διατρητική προστασία κυλίνδρου.
 • Επιπλέον πλάκα ατσαλομαγγανίου στο εσωτερικό της κλειδαριάς.
 • Διπλό δίχτυ προστασίας αφαλού σε σχήμα Π, όπου πέρα από το defender ο αφαλός προστατεύεται και από την ίδια την κλειδαριά.
 • Κλείδωμα και της γλώσσας όταν κλειδώνουμε την πόρτα και όχι μόνο των πίρων – εκτροπέων.
 • Γρανάζι για καλύτερη και πιο αθόρυβη λειτουργία.
 • Διπλό σύστημα μπλοκαρίσματος Locking System για όλες τις κλειδαριές ασφαλείας σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης τους (καταπέλτης), το οποίο μπλοκάρει τους εκτροπείς – πίρους και η πόρτα δεν ξεκλειδώνει. Μπλοκάρισμα και αφαλού σε περίπτωση επέμβασης από διαρρήκτη.
 • Κάθε κλειδαριά ασφαλείας συνοδεύεται από αφαλό – κύλινδρο με πέντε ή τέσσερα κλειδιά υψίστης ασφαλείας σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση όμως, από τη στιγμή που οι νέες κλειδαριές λειτουργούν με αφαλό έχετε τη δυνατότητα οποιασδήποτε επιλογής σε μάρκα, ποιότητα και τιμή.
 • Κύλινδροι με 8, 12 και 15 κωδικούς – μπίλιες. Κλειδιά ελεγχόμενης παραγωγής / μη αντιγράψιμα.
 • Πιο συγκεκριμένα αντικαθιστούμε τις παλιές κλειδαριές ασφαλείας Atra της Dierre, τις κλειδαριές ασφαλείας σε πόρτες που έχουν τοποθετηθεί από την εταιρεία Protectaτις κλειδαριές ασφαλείας CisaMottura, Potent, Securemme, Tesio, με κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας, πιστοποιημένες και με εγγυημένη εργασία από εξειδικευμένο συνεργείο.
 • Επίσης το μοντέλο της κλειδαριάς με το οποίο αντικαθιστούμε την παλαιά (Securemme, Cisa, Dierre, κ.α.) είναι αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής και το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην πόρτα, χωρίς να απαιτούνται μετατροπές και τροποποιήσεις, οι οποίες ουσιαστικά καταστρέφουν λειτουργικά την πόρτα σας.

Οι καλύτερες πόρτες ασφαλείας 2020

Τι να ψάξετε σε μια πόρτα ασφαλείας 2020;

Είτε ψάχνετε για μια νέα πόρτα οθόνης είτε για μια σειρά από διπλές πόρτες, θα πρέπει να αναζητήσετε μερικά πράγματα κατά την αγορά για μια νέα πόρτα ασφαλείας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2020

 1. Αξιόπιστη εταιρεία είναι το άλφα και το ωμέγα. Τα πάντα ξεκινούν από αυτό.
 2. Aftersales. Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι πολύ σημαντική.
 3. Η λαμαρίνα του φύλλου να είναι γαλβανιζέ τουλάχιστον 2mm πάχος.
 4. Η κάσα του φύλλου να είναι τουλάχιστον 2mm πάχος.
 5. Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου με μπίλια και ρουλεμάν.
 6. Τοποθέτηση από έμπειρο συνεργείο για τη σωστή στήριξη της πόρτας, το ακριβές αλφάδιασμα, πράγματα σημαντικά για την εύρυθμη και διαχρονική λειτουργία της.
 7. Κλειδαριά ασφαλείας που είναι η καρδιά της πόρτας γιατί οι περισσότερες παραβιάσεις γίνονται από εκεί. Η κλειδαριά πρέπει να είναι νέας γενιάς (γραναζωτή με καταπέλτη), η πιο σύγχρονη της εποχής με πολύπλοκο κύλινδρο που να πληροί έστω το minimum της ασφάλειας (antipicking, antibumping, ελεγχόμενης αντιγραφής).
 8. Δυνατότητα αναβάθμισης της κλειδαριάς στο μέλλον.
 9. Καλός πωλητής που να γνωρίζει το αντικείμενο και να σας δίνει απαντήσεις με λογικά και σαφή επιχειρήματα για όλο το φάσμα των ερωτήσεων σας.
 10. Πιστοποίηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.

Τύποι πόρτας ασφαλείας 2020

Πρώτον, θα πρέπει να υπολογίσετε τι τύπο πόρτας ασφαλείας χρειάζεστε.

Πόρτες ασφαλείας από χάλυβα

Επειδή ο χάλυβας είναι τόσο ισχυρός, μια χαλύβδινη πόρτα είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Οι πόρτες από χάλυβα είναι επίσης ανθεκτικές και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Πόρτες ασφαλείας θύελλας

Οι πόρτες ασφαλείας θύελλας προστατεύουν την κύρια πόρτα εισόδου σας από τον καιρό, συνήθως με την πρόσθετη ασφάλεια μιας κλειδαριάς deadbolt.

Πόρτες ασφαλείας υαλοθύρες

Οι υαλοθύρες είναι παρόμοιες με τις θύρες θύελλας, αφήνοντας το φως στο σπίτι σας διατηρώντας τα έντομα έξω. Αλλά δεν θα προστατεύσουν την πόρτα πίσω από αυτό.

Συρόμενες γυάλινες πόρτες

Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε πρόσβαση στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας εάν έχετε περιορισμένο χώρο. Οι περισσότερες συρόμενες γυάλινες πόρτες έχουν ενεργειακά αποδοτικές γυάλινες πλάκες, έτσι ώστε ο ψυχρός αέρας να παραμένει έξω από το σπίτι σας.

Διπλές πόρτες

Αν ψάχνετε για κάτι με λίγο περισσότερη αίσθηση, οι διπλές πόρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μέσα στο σπίτι σας είτε ως εξωτερικές πόρτες για πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο.

Υλικό

Οι περισσότερες πόρτες ασφαλείας είναι κατασκευασμένες από χάλυβα, αλουμίνιο ή ξύλο. Από τα τρία, ο χάλυβας προσφέρει την μεγαλύτερη προστασία.

Εσωτερικό

Το εσωτερικό μιας πόρτας ασφαλείας συνήθως κατασκευάζεται από υαλοβάμβακα, χάλυβα ή αλουμίνιο. Αν ψάχνετε για κάτι πολύ ισχυρό, δοκιμάστε το ανοξείδωτο ατσάλι που μπορεί να αντέξει περισσότερο στον χρόνο, στη χρήση, και σε περιπτώσεις βίας από επίδοξους διαρρήκτες.

Πώς να φτιάξετε τις πόρτες ασφαλείας εισόδου σας πιο ανθεκτικές το 2020;

Εκτός από το να αποκτήσετε ένα σύστημα ασφαλείας do-it-yourself ή μια νέα πόρτα ασφαλείας, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταστήσετε την πόρτα εισόδου σας πιο ασφαλή.

Κλειδαριές ασφαλείας

Η αναβάθμιση της κλειδαριάς της πόρτας σας είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε την πόρτα εισόδου πιο ασφαλή. Προτείνουμε μια έξυπνη κλειδαριά, όπως το August Smart Lock Pro, το οποίο σας δίνει πρόσβαση στην μπροστινή σας πόρτα σχεδόν από οπουδήποτε.

Αναστολέας πόρτας ασφαλείας

Ένας αναστολέας πόρτας ενισχύει την πόρτα σας από μέσα. Υπάρχουν επιλογές για τυποποιημένες πόρτες, όπως το BuddyBar, καθώς και συρόμενες πόρτες και μεγάλα παράθυρα, όπως το Master Lock.

Αισθητήρες πόρτας και παραθύρων

Οι αισθητήρες πόρτας και παραθύρων σας προειδοποιούν όταν κάποιος μπαίνει στο σπίτι σας. Ορισμένες επιλογές, όπως το Doberman Security Door & Window Mini Alarm, μπορούν να ηχήσουν μια ισχυρή σειρήνα, ικανή να τρομάξει τους δυνητικούς εισβολείς.

Οι πόρτες ασφαλείας μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το σπίτι σας ασφαλέστερο, καθιστώντας δυσκολότερο για τους ανεπιθύμητους επισκέπτες να μπουν στο σπίτι σας. Αν ψάχνετε για πόρτες ασφαλείας ή κλειδαριές, στο κατάστημά μας Alfinodoor θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πόρτες και κλειδαριές ασφαλείας για εσάς.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας 2020:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button