58-ton-diarrikseon-logo-elleipsis-kleidarias-asfaleias

Είτε σχεδιάζετε να μετακομίσετε, είτε απλά προσπαθείτε να αναβαθμίσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας, η πόρτα ασφαλείας και η κλειδαριά ασφαλείας είναι τα πιο σημαντικά. Στις μεγάλες πόλεις, μια διάρρηξη στο σπίτι συμβαίνει κάθε 23 δευτερόλεπτα, αλλά μπορείτε να κάνετε μερικά απλές αλλαγές για να μην μπείτε και εσείς στα στατιστικά.

Ελέγξτε πόσο ασφαλές είναι το σπίτι σας αυτήν τη στιγμή και τι μπορείτε να κάνετε για να το κάνετε ακόμα πιο ασφαλές.

Ασφάλεια στο σπίτι

Προστατέψτε το σπίτι σας από τους διαρρήκτες διασφαλίζοντας ότι το σπίτι σας είναι εξοπλισμένο με χρήσιμα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Ελέγξτε τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Όλες οι πόρτες είναι ασφαλισμένες με μάνδαλα.
  • Περίπου το 58% των διαρρήξεων συνεπάγεται βίαιη είσοδο, η οποία μπορεί να αποθαρρυνθεί από τελευταίας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας.
  • Όλες οι κλειδαριές θα πρέπει ιδανικά να αλλάξουν προτού μετακομίσετε σε μια νέα κατοικία.
  • Όλα τα παράθυρα και οι συρόμενες γυάλινες πόρτες μπορούν να κλειδωθούν ή να ασφαλιστούν με πίρους.
  • Αν ζείτε στο ισόγειο, τα παράθυρα ή οι μπαλκονόπορτες είναι προσβάσιμες από το δρόμο.
  • Ένας γείτονας ή ένας κοντινό φίλος έχει αντικλείδι του σπιτιού σας. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο αν χάσετε τα κλειδιά και χρειάζεστε ένα έμπιστο άτομο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο σπίτι σας.
  • Κάθε μέλος της οικογένειάς σας πρέπει να έχει ένα κλειδί του σπιτιού.

Τα αντικείμενα αξίας σας είναι ασφαλή με κλειδαριές ασφαλείας

Το μέσο θύμα διάρρηξης χάνει πάνω από 2.000€ από χρήματα και χρυσαφικά. Κρατήστε τα αντικείμενα αξίας όπως τα ωραία κοσμήματα και τις οικονομίες σας σε ένα χρηματοκιβώτιο που είναι αδιάβροχο και τοποθετημένο σε έναν τοίχο.

Το 65% των διαρρήξεων συμβαίνουν κατά τις ώρες εργασίας μεταξύ 6 π.μ. και 6 μ.μ. Οι πόρτες ασφαλείας μπορούν να αποτρέψουν τις διαρρήξεις, ή να τις καθυστερήσουν αρκετή ώρα ώστε να γίνει αισθητή η παρουσία του διαρρήκτη.

Οι διαρρήκτες συχνά αποθαρρύνονται εάν υποψιάζονται ότι έχουν να κάνουν με ένα επαγγελματικό σύστημα ασφαλείας. Πολλά συστήματα ασφαλείας διαθέτουν χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να ελέγχετε τις κλειδαριές ή ακόμα και την πόρτα του γκαράζ σας από το smartphone σας.

Επιλέξτε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας Alfinodoor και απολαύστε την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις πόρτες ασφαλείας

Είτε μπαίνετε σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι, είτε θέλετε να αναβαθμίσετε την πόρτα στο υπάρχον σπίτι σας, επιλέξτε πόρτες ασφαλείας από την Alfinodoor. Οι σύγχρονες λύσεις οικιακής ασφάλειας έχουν προχωρήσει πολύ, προσφέροντας κομψό εξοπλισμό και design και ενσωματώνεται απρόσκοπτα με την έξυπνη οικιακή τεχνολογία.

Επιλέξτε πόρτες ασφαλείας με όλα τα χαρακτηριστικά που ενισχύουν και προστατεύουν το σπίτι σας από τους επίδοξους διαρρήκτες. Τα τελευταία χρόνια για την ασφάλεια στο σπίτι μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά επιπλέον gadget τεχνολογίας, αλλά μόνο η πόρτα ασφαλείας και οι κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου μπορούν να κρατήσουν έξω τους κλέφτες.

Πώς ενισχύουμε την ασφάλεια στο σπίτι;

Η ασφάλεια στο σπίτι είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τους περισσότερους ανθρώπους. Το Home Assistant της Apple είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου ασφαλείας σπιτιού. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ελέγξουμε απομακρυσμένα το σπίτι μας και να είμαστε ήσυχοι και ασφαλείς.

Οι καλύτερες συσκευές Smart Home για το 2020

Είτε ψάχνετε για μία smart λάμπα, είτε μια κάμερα ασφαλείας, είτε έναν θερμοστάτη, ξεκινήστε με τις καλύτερες έξυπνες οικιακές συσκευές που δοκιμάσαμε για κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Τι θα συμβεί αν όλες οι συσκευές στη ζωή σας μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο; Όχι μόνο οι υπολογιστές και τα smartphones, αλλά τα πάντα:

Και όμως, γίνεται! Οι συσκευές μπορούν όλες να επικοινωνούν, να σας στέλνουν πληροφορίες και να λαμβάνουν τις εντολές σας. Δεν είναι επιστημονική φαντασία… είναι το Ίντερνετ των πραγμάτων (IoT) και αποτελεί βασικό στοιχείο του αυτοματισμού στο σπίτι και των Smart Home.

Τι είναι η τεχνολογία Smart Home;

Ο αυτοματισμός στο σπίτι είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: αυτοματοποίηση της δυνατότητας ελέγχου των αντικειμένων γύρω και μέσα στο σπίτι. Ελέγξτε από τις αποχρώσεις των παραθύρων έως τους τροφοδότες κατοικίδιων ζώων, με απλό πάτημα ενός κουμπιού (ή μιας φωνητικής εντολής). Ορισμένες δραστηριότητες, όπως το άναμμα μιας λάμπας είναι απλές και σχετικά φθηνές.

Υπάρχουν, όμως, οι προηγμένες κάμερες παρακολούθησης και οι έξυπνες κλειδαριές που μπορεί να απαιτούν μια πιο σοβαρή επένδυση χρόνου και χρήματος. Μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα, από τα φώτα και τη θερμοκρασία έως τις κλειδαριές και την ασφάλεια στο σπίτι σας.

Έξυπνοι κεντρικοί υπολογιστές και ελεγκτές

Το Amazon Echo είναι ένα ηχείο Bluetooth που υποστηρίζεται από την Alexa, η αντίστοιχη Siri από την Apple. Η Alexa συνεργάζεται άμεσα με μια σειρά έξυπνων οικιακών συσκευών, καθώς και με το If That Then (IFTTT) για να ελέγξει πολλά άλλα μέσω “εντολών” που μπορείτε να δημιουργήσετε. Θα χρειαστεί να επενδύσετε χρόνο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Alexa για να ελέγξετε τα περισσότερα gadgets στο σπίτι σας από τον ήχο της φωνής σας. Εάν έχετε ήδη ένα αγαπημένο ηχείο, το φθηνό Echo Dot μπορεί να συνδεθεί με αυτό και να προσθέσει λειτουργικότητα Alexa.

Έξυπνος έλεγχος

Το Brilliant Control είναι ένας μοναδικός διακόπτης τοίχου που χρησιμοποιεί Wi-Fi για να συνδέεται και να ελέγχει διάφορες έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας. Έχει μια έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών με φιλικά προς το χρήστη πλήκτρα ελέγχου που επιτρέπουν να αναπαράγεται μουσική, να ελέγχετε τον φωτισμό, να ρυθμίζετε τις θερμοκρασίες του θερμοστάτη και να βλέπετε ποιος είναι στην πόρτα σας, μεταξύ άλλων.

Λειτουργεί με πολλές δημοφιλείς έξυπνες πλατφόρμες στο σπίτι, όπως Ecobee, Nest, Philips Hue, Ring και Sonos, και έχει ενσωματωμένη φωνητική υποστήριξη του Amazon Alexa που του επιτρέπει να κάνει σχεδόν τα πάντα που μπορεί να κάνει μια συσκευή Echo. Είναι αρκετά ακριβό και απαιτεί καλωδίωση για εγκατάσταση, αλλά είναι μια έξυπνη προσθήκη σε ένα σπίτι υψηλής τεχνολογίας που απαιτεί ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας. Φυσικά τη μεγαλύτερη ασφάλεια τη προσφέρουν οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

Ως πρωτοπόρος στην εποπτεία της ασφάλειας στο σπίτι, οι πόρτες Alfinodoor είναι σχεδιασμένες με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες. Μπορούν να συνδυαστούν με αισθητήρα κίνησης (άνοιγμα και κλείσιμο πόρτας), καθώς και με κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου.

Συνδυάστε τα παρακάτω χαρακτηριστικά με πόρτες ασφαλείας:

Κυτταρική παρακολούθηση: Οι πάροχοι παρακολούθησης LTE έχουν έως και 120 φορές ταχύτερους ρυθμούς απόκρισης από άλλες μεθόδους παρακολούθησης.
Αισθητήρες ελέγχου: Το σύστημά σας θα ελέγχει τους αισθητήρες σας όποτε το ορίσετε.
Έξυπνη τεχνολογία: Το Home Assistant μαθαίνει τη ρουτίνα σας και σας προειδοποιεί για οτιδήποτε δεν είναι συνηθισμένο.
Συμβατότητα: Το σύστημα της κλειδαριάς ασφαλείας είναι πλήρως συμβατό με τα υπόλοιπα έξυπνα οικιακά συστήματα, όπως η Alexa.
Κομψή, μοντέρνα εμφάνιση: Οι πόρτες ασφαλείας είναι μοντέρνες και προσφέρουν την πρωταρχική ασφάλεια σε ένα σπίτι.

Δείτε περισσότερα για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button