ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ RPE WINKHAUS

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ RPE WINKHAUS

Στην εταιρεία με πόρτες ασφαλείας Alfino Door θα βρείτε πιστοποιημένες πόρτες και κλειδαριές ασφαλείας. Έχοντας πάνω από 20 ενεργά χρόνια στο χώρο διαθέτουμε την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να γνωρίζουμε να σας προσφέρουμε το προϊόν που καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας.

Σε εμάς θα βρείτε μόνο πιστοποιημένα προϊόντα τα οποία έχουνε περάσει επιτυχώς όλους τους απαιτούμενους ελέγχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον επειδή γνωρίζουμε πως οι τεχνολογίες στα συστήματα της πόρτας ασφαλείας αλλάζουν συνεχώς, φροντίζουμε να μένουμε ενημερωμένοι κάθε στιγμή για ότι νέο προκύπτει στην αγορά και αφού το δοκιμάσουμε και οι ίδιοι τότε θα το προτείνουμε και στους πελάτες μας.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε επίσης θωρακισμένες πόρτες για το σπίτι σας οι οποίες θα φέρουν επάνω τους κλειδαριές νέας γενιάς. Για να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας προτείνουμε τους κυλίνδρους ασφαλείας RPE του γερμανικού οίκου Winkhaus.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ KEYTEC RPE ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ WINKHAUS

Το σύστημα keyTec RPE είναι ότι πιο σύγχρονο έχει εμφανιστεί στις τεχνολογίες των συστημάτων των κυλίνδρων. Η ασφάλεια η οποία διαθέτει είναι ξεχωριστή και τα κλειδιά τα οποία την ανοίγουν είναι μοναδικά και κατά πολύ διαφορετικά. Η παραγωγή των κλειδιών γίνεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της εταιρείας Winkhaus και μόνον αν κάποιος επιδείξει την κάρτα κατόχου που του παρέχετε με την αγορά.

Η κατασκευή του κλειδιού είναι απόλυτα λεπτομερής και γίνεται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα κλειδί το οποίο θα εφαρμόζει απόλυτα στην κλειδαριά χωρίς να προκαλεί φθορές στο εσωτερικό της.

Ο κύλινδρος RPE Winkhaus παρουσιάζει τεράστια αντοχή σε κάθε προσπάθεια διάρρηξης ακόμη και όταν χρησιμοποιούνται κάποια πρόσθετα εργαλεία όπως είναι για παράδειγμα το τρυποάνι που αποτελεί βασικό μέσο για τις περισσότερες ληστείες.

Ένα ακόμη πολύ μεγάλο πλεονέκτημα του κυλίνδρου είναι και η μεγάλη διάρκεια ζωής του. Σε δοκιμές και πειράματα που έχουνε διεξαχθεί ο κύλινδρος φαίνεται να παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα στη χρήση και στο χρόνο. Πιο συγκεκριμένα θα σας αναφέρουμε πως παρατηρήθηκε ότι ο κύλινδρος μπορεί να έχει και πάνω από 10 χρόνια ζωής ακόμη κι αν η κλειδαριά χρησιμοποιείται 120 φορές τη μέρα κάθε μέρα κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που αυτός ο κύλινδρος χρησιμοποιείται από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ αλλά και από τον πρώην ΗΣΑΠ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ RPE WINKHAUS;

  • Μοναδικό κλειδί
  • Προσαρμοσμένη μύτη κλειδιού για τέλεια προσαρμογή
  • Προστασία κατά της διάρρηξης
  • Πέντε μπίλιες με έως 8 παθητικές μπίλιες
  • Ευρεσιτεχνία
  • Προστασία προφίλ

Όλα τα μέρη που αποτελούν τον κύλινδρο αυτό κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του Winkhaus στη Γερμανία εξασφαλίζοντας υψηλή ακρίβεια και ποιότητα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για οποιαδήποτε απορία ή για να ζητήσετε κάποια προσφορά για πόρτες ασφαλείαςκλειδαριές ασφαλείαςθωρακισμένες πόρτες ή πόρτες πυρασφάλειας επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button