ΣΙΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΣΙΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΙΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ

Η σίτα είναι το ειδικό ύφασμα που εφαρμόζεται κυρίως σε πλαίσια αλουμινίου με σκοπό να αποτρέπει την είσοδο εντόμων όπως κουνούπια και μύγες εντός του χώρου σας όπου ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες μπορούν να γίνουν πολύ ενοχλητικά. Ταυτόχρονα, επιτρέπεται ελαφρύς αερισμός στον χώρο για να ανανεώνεται ο αέρας.

Για να αποφύγετε λοιπόν τους “ανεπιθύμητους επισκέπτες” η τοποθέτηση σίτας είναι απαραίτητη. Οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι αρκετές. Οι ανοιγόμενες σίτες αποτελούνται από την κάσα και το ανοιγόμενο φύλλο στο οποίο τοποθετείτε το ύφασμα της σήτας. Τοποθετείται σε εξώπορτες που το άνοιγμα είναι αντίθετο. Ιδανική χρήση είναι για πόρτες όπου τις ανοιγοκλείνετε πολύ συχνά αφού έχουν ελατήριο επαναφοράς και κλείνουν μόνες τους  με αποτέλεσμα να είναι πολύ βολικές.

Αν επιθυμείτε να τοποθετήσετε σίτες σε μπαλκονόπορτες οι σίτες οριζόντιας κίνησης είναι η ιδανική λύση για εσάς. Η εύρυθμη και αθόρυβη λειτουργία τους είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε περίπτωση δυνατού αέρα.

Σε περιπτώσεις με ανοιγόμενα παράθυρα και μικρά κουφώματα η τοποθέτηση σίτας κάθετης κίνησης είναι η ιδανική επιλογή. Η κίνησή της γίνεται από ένα κορδόνι εύκολα και γρήγορα για αυτό αποτελεί μία έξυπνη, οικονομική και αξιόπιστη λύση για να αποφύγετε τα έντομα.

Στις σίτες οριζόντιας κίνησης Plisse το ρολό διπλώνει αφού το πανί είναι πλισέ και επιτρέπει την αναδίπλωση. Η σίτα αυτού του τύπου αφορά κυρίως μπαλκονόπορτες αφού είναι εύκολες στο χειρισμό. Το πλαίσιο της είναι κατασκευασμένο κυρίως από αλουμίνιο γεγονός που την κάνει πιο σταθερή.

Η εταιρεία Alfino Door μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη επιλογή για σίτες αλουμινίου οι οποίες θα είναι αποτελεσματικές, λειτουργικές και σίγουρα ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες. Επιλέξτε ανάμεσα σε  ανοιγόμενες σίτες, σίτες κάθετης κίνησης, σίτες οριζόντιας κίνησης και σίτες οριζόντιας κίνησης Πλισέ. Κάντε την πιο σωστή επιλογή και αποφύγετε όλα τα έντομα και τα ζωύφια που σας ταλαιπωρούν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Μενού
Shares
Call Now Button