ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΡΟΜΕΝΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΡΟΜΕΝΑ

Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου για περισσότερη ευκολία!

Στην Alfino Doors πέραν της πόρτας ασφαλείας θα συναντήσετε και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τις εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες αλλά και τα παράθυρα του σπιτιού σας. Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζουν μόνωση, στεγάνωση και άριστη λειτουργία. Τοποθετούνται κυρίως στις πολυκατοικίες όπου υπάρχει περιορισμένος διαθέσιμος χώρος. Παράλληλα, αποτελεί μια ικανοποιητική και οικονομική επιλογή που σίγουρα θα σας βολέψει.

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου μπορούν να χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Τα συρόμενα μονόφυλλα και συρόμενα δίφυλλα αλουμίνια ανάλογα πόσο μεγάλη είναι η επιφάνειά σας. Και στις δύο κατηγορίες χρησιμοποιείται ειδικό μονωτικό υλικό που είναι κακός αγωγός θερμότητας και με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται υψηλή θερμομόνωση αλλά και ηχομόνωση.

ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΗΣ ALFINO DOOR 

  1. Δεν δεσμεύουν πολύ χώρο. Βασικό πλεονέκτημα των συρόμενων κουφωμάτων αλουμινίου είναι πως δεν χρειάζεται να δεσμευτεί χώρος στο εσωτερικό της οικίας σας. Τοποθετούνται σε περιπτώσεις που επιθυμείτε οικονομικότερες επιλογές ή σε μικρότερους χώρους, για καλύτερη αξιοποίησή τους. Μία σημαντική λεπτομέρεια είναι πως επιδέχονται την τοποθέτηση, διπλού τζαμιού, σήτας , παντζουριού και εξωτερικού ρολού.
  2. Παρέχουν ασφάλεια. Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου σας παρέχουν ασφάλεια μιας και στην σημερινή εποχή είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Μπορείτε να επιλέξετε αδιάρρηκτα κουφώματα για να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά εντός της οικίας σας. Το αλουμίνιο είναι ένα συμπαγές υλικό με μεγάλες μηχανικές αντοχές και με αυτό τον τρόπο θα κρατήσετε τους επίδοξους διαρρήκτες εκτός της οικίας σας.
  3. Λειτουργούν αθόρυβα. Παράλληλα, τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου έχουν αθόρυβη λειτουργία αφού διαθέτουν ειδικό μηχανισμό για εύκολη κύλιση και έτσι θα μπορείτε να τα ανοίγετε και να τα κλείνετε χωρίς να σκέφτεστε πως θα ενοχλήσετε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας εντός του σπιτιού σας.
  4. Εξοικονομούν θερμική ενέργεια. Σίγουρα, με τα συρόμενα κουφώματα ασφαλείας θα εξοικονομήσετε ενέργεια. Τα θερμομονωτικά κουφώματα παγιδεύουν τον ζεστό αέρα τον χειμώνα και τον κρύο αέρα του καλοκαιρινούς μήνες για να διατηρείτε με αυτό τον τρόπο την επιθυμητή θερμοκρασία στον χώρο σας.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ALFINO DOOR ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Για την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου εμπιστευτείτε τους ειδικούς. Στην Alfino Door σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για εσάς. Προτιμήστε κουφώματα αλουμινίου συρόμενα για εξοικονομήσετε χώρο μέσα στο σπίτι σας και να μην υπάρχει απώλεια θερμότητας.

Η εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Alfino Door διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό τόσο για την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας αλλά και κάθε είδους πόρτας ή κουφώματος. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για την σωστή τοποθέτηση των προϊόντων καθώς μια λανθασμένη και πρόχειρη δουλειά μπορεί να αχρηστεύσει και το πιο ακριβοπληρωμένο και ποιοτικά καλό υλικό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Μενού
Shares
Call Now Button