ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ

Νιώστε ασφαλείς με ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου 

Η επιλογή κουφωμάτων αλουμινίου βασίζεται σε πολλούς παράγοντες. Οι πιο σημαντικοί παράγοντες  αφορούν τον χώρο που δεσμεύουν στο εσωτερικό των οικιών, αλλά και της στεγάνωσης που προσφέρουν. Τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν την μοναδική λύση για πολυκατοικίες και μονοκατοικίες αφού καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και προσφέρουν υψηλή μόνωση, ασφάλεια και αισθητική.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΗΣ ALFINO DOOR

  1. Η άριστη στεγάνωση. Τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες, τα μονόφυλλα ανοιγόμενα και τα δίφυλλα. Ωστόσο, και τα δύο προσφέρουν αρκετά καλή στεγάνωση έτσι ώστε να υπάρχει μηδενική απώλεια θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο θα παραμένει ο ζεστός ή αντίστοιχα ο ψυχρός αέρας εντός της οικίας σας και θα έχετε την επιθυμητή θερμοκρασία.
  2. Η σχεδιαστική ευελιξία που παρέχουν τα κουφώματα ασφαλείας είναι από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα. Ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο σας  γίνονται ειδικές κατασκευές σε συγκεκριμένες διαστάσεις για μονόφυλλα ή δίφυλλα κουφώματα. Μπορούν να δημιουργηθούν σε διάφορα σχέδια ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.
  3. Ο μηχανισμός ανάκλισης. Τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου διαθέτουν έναν ειδικό μηχανισμό ανάκλισης του κουφώματος. Επομένως, θα έχετε την δυνατότητα να αερίζετε τον χώρο σας χωρίς να είναι πλήρως ανοιχτό το κούφωμα με αποτέλεσμα να αποφεύγετε την είσοδο ενοχλητικών εντόμων στο σπίτι σας.
  4. Η ασφάλεια. Παράλληλα, θα νιώσετε πιο ασφαλείς στο χώρο σας. Τα ανοιγόμενα κουφώματα ασφαλείας διαθέτουν περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος που ασφαλίζει το κούφωμα σε πολλαπλά σημεία. Επιπλέον, το αλουμίνιο δεν καίγεται και με αυτό τον τρόπο θα προστατευτείτε σε περίπτωση πυρκαγιάς.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ALFINO DOOR

Στην εταιρεία μας λόγω της τεράστιας εμπειρίας που έχουμε, της μεγάλης γκάμας των μοντέλων σε αλουμίνια και πόρτες, των υψηλών προδιαγραφών των προϊόντων, της συνέπειας και αξιοπιστίας μας, αλλά και της άμεσης εξυπηρέτησης, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στην εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Alfino Door σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για εσάς αλλά και  το χώρο σας. Προτιμήστε κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα για ασφάλεια και θερμομόνωση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Μενού
Shares
Call Now Button