ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Για να τοποθετήσετε πόρτες και κουφώματα αλουμινίου στην οικία σας ή το χώρο εργασίας σας θα πρέπει να λάβετε υπόψιν πολλά πλεονεκτήματα που μπορούν να σας προσφέρουν. Αρχικά, το αλουμίνιο είναι ένα υλικό που προσφέρει μεγάλη ευελιξία στους κατασκευαστές αφού ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο που έχετε μπορούν αν κατασκευαστούν με ευκολία τα ανάλογα κουφώματα. Μπορείτε, επομένως, να τα παραγγείλετε σε μία ποικιλία σχεδίων  τα οποία θα υποστούν επιφανειακές επεξεργασίες αφού μπορούν να κοπούν και να τρυπηθούν. Παράλληλα, μπορείτε να πετύχετε ένα όμορφο αισθητικό αποτελέσματα και να δώσετε στο εσωτερικό της οικίας σας μία μοντέρνα όψη.

Το αλουμίνιο χρησιμοποιείται για την κατασκευή πορτοπαράθυρων αφού αποτελείται από κράματα τα οποία έχουν υψηλή αντοχή, είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, δεν διαβρώνονται και διατηρούν όλες τις χαρακτηριστικές τους ιδιότητες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΗΣ ALFINO DOORS

  1. Ασφλάλεια. Τα κουφώματα αλουμινίου μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια. Τα συγκεκριμένα κουφώματα είναι ιδιαίτερα στιβαρά και με αυτό τον τρόπο θα κρατήσετε τους επίδοξους διαρρήκτες εκτός της οικία σας. Επιπλέον, είναι γνωστό πως το αλουμίνιο είναι ένα συμπαγές υλικό με μεγάλες μηχανικές αντοχές ενώ χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν καίγεται οπότε μια πόρτα αλουμινίου θα προστατέψει την οικία σας και σε περίπτωση πυρκαγιάς ακόμα κι αν δεν διαθέτετε την απόλυτη προστασία μιας πόρτας πυρασφάλειας.
  2. Μεγάλη διάρκεια ζωής. Το αλουμίνιο αποτελεί ισχυρό υλικό γι αυτό άλλωστε έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν απαιτεί την κουραστική τακτική συντήρηση. Ουσιαστικά, δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες δηλαδή την βροχή, την υγρασία, τον αέρα αλλά ούτε και από τις ακτίνες του ηλίου. Επομένως, θα τα έχετε για μία ζωή.
  3. Θερμομόνωση. Η θερμομόνωση είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να σκεφτείτε πριν τοποθετήσετε κουφώματα. Υπάρχουν κουφώματα αλουμινίου στα οποία τοποθετείται θερμομονωτικό υλικό ανάμεσα στην εσωτερική και την εξωτερική επιφάνεια του αλουμινίου έτσι ώστε να μην επικοινωνούν. Επομένως, μειώνεται η ανάγκη για αυξημένη θέρμανση το χειμώνα αλλά και ψύξη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αφού ο αέρας θα παγιδεύεται εντός της οικία σας.
  4. Ηχομόνωση. Παράλληλα, η ηχομόνωση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιλογή κουφωμάτων. Τα κουφώματα αλουμινίου έχουν την πρέπουσα κατηγορία ηχομόνωσης ώστε να μειώνουν αποτελεσματικά την ένταση του θορύβου και να απομονώνουν τους ενοχλητικούς ήχους εκτός της οικίας σας.

Στην ηλεκτρονικό κατάστημα συστημάτων ασφαλείας της Alfino Door λόγω της τεράστιας εμπειρίας που έχουμε, της μεγάλης γκάμας των μοντέλων σε αλουμίνια και πόρτες ασφαλείας σας παρέχουμε πληροφορίες σε οτιδήποτε αφορά την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου. Προτιμήστε κουφώματα αλουμινίου για να προστατέψετε τον χώρο σας και να κερδίσετε ενέργεια.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Μενού
Shares
Call Now Button