ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα ρολά ασφαλείας είναι το πιο οικονομικό σύστημα που θα προσφέρει ασφάλεια στο χώρο σας. Μπορείτε ν βρείτε μία ποικιλία σε ρολά σε ίσια ή καμπύλη γραμμή για να καλύψει όλες τις ανάγκες.

Τα ρολά είναι πιο δύσκολο να παραβιαστούν σε σχέση με απλά εξώφυλλα αφού δεν διαθέτουν κλειδαριές οι οποίες με το που παραβιαστούν ο επίδοξος κλέφτης θα μπορέσει να εισέλθει στο χώρο σας. Για να μπορέσει κάποιος να παραβιάσει τα ρολά ασφαλείας πρέπει να τα κόψει ή να τα παραμορφώσει γεγονός που είναι αρκετά χρονοβόρο και αποθαρρυντικό.

Τα ρολά σας απαλλάσσουν από ιμάντες που είναι κουραστικοί. Όλα γίνονται με εύκολα και αθόρυβα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο χειρισμός των ρολών γίνεται μέσα από το σπίτι χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τα τζάμια. Έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε μία ποικιλία από τύπους ρολών ανάλογα με τις ανάγκες σας, όπως χειροκίνητα, ηλεκτρικά και  τηλεχειριζόμενα. Στα αυτόματα ρολά υπάρχει ανίχνευση εμποδίων αν υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο. Ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό είναι ρολό δεν μπορεί να σηκωθεί απ’ έξω χάρη στις άκαμπτες συνδέσεις. Αυτομάτως, τα ηλεκτρονικά ρολά σας παρέχουν πλήρη ασφάλεια.

Η αθόρυβη λειτουργία τους είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα αφού μπορείτε να τα ανοίγετε και να τα κλείνετε χωρίς να ανησυχείτε πως θα ενοχλήσετε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Το άνοιγμά τους είναι ελεγχόμενο έτσι ώστε να μπορείτε να αερίζετε το χώρο σας χωρίς να απαιτείται να έχετε ανοιχτό ολόκληρο το παράθυρο. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίζετε και τον φωτισμό που θέλετε να έχει ο χώρος σας αφού κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες που η ζέστη είναι έντονη να μην επιτρέπει στις ακτίνες του ήλιου να εισέλθουν στο σπίτι σας.

Στην Alfino Door παρακολουθούμε αδιάκοπα τις τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της ασφάλειας των ιδιωτικών χώρων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην ποικιλία από ρολά ασφαλείας που διαθέτουμε και να προστατεύσετε το χώρο σας εύκολα και οικονομικά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Μενού
Shares
Call Now Button