mystika-epilogis-thorakismenis-portas-asfaleias
Alfino Door
Αγορά Τοποθέτηση Θωρακισμένης Πόρτας Ασφαλείας – Κλειδαριές Ασφαλείας

Τα μυστικά σωστής επιλογής θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας

Κατά την αναζήτηση μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας πολλές φορές μπερδευόμαστε, προβληματιζόμαστε και δεν μπορούμε στο τέλος να επιλέξουμε το κατάλληλο προϊόν. Και αν τελικά καταλήξουμε, ίσως η επιλογή μας να μην είναι σωστή. Γι’ αυτό λοιπόν παραθέτουμε κάποια μυστικά σωστής επιλογής θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας που μόνο οι επαγγελματίες του κλάδου μας γνωρίζουν, ώστε να βοηθήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πρώτον ξεκινάμε την έρευνα μας από κάποιο επώνυμο κατάστημα που να έχει έκθεση ώστε να μπορούμε να δούμε τα μοντέλα πορτών, να τα ανοίξουμε, να τα κλείσουμε, να τα κλειδώσουμε. Σημαντικό είναι η εταιρεία να βρίσκεται χρόνια στο χώρο των θωρακισμένων πορτών ασφαλείας και όχι να είναι «αλεξιπτωτιστής». Η εμπειρία σε αυτή τη δουλειά μετράει και ένα κατάστημα που είναι χρόνια στον χώρο σημαίνει ότι έχει εμπειρία και οι πελάτες του το επιβραβεύουν.

Στην θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας δώστε προσοχή στα εξής:

Κλειδαριά ασφαλείας

Βασικό χαρακτηριστικό είναι η κλειδαριά ασφαλείας. Πρέπει να είναι επώνυμη, αξιόπιστη και ασφαλής. Τεχνολογία νέας γενιάς με γρανάζι, διπλό καταπέλτη, ατσαλομαγγάνιο προστασίας αφαλού (defender) και κύλινδρο ασφαλείας πολύπλοκο με ελεγχόμενη αντιγραφή.

Επιλέξτε κλειδαριές ασφαλείας γνωστών οίκων:

 • Potent,
 • Dierre,
 • Mottura,
 • Tesio,
 • Mult-T-Lock Securemme,
 • Cisa,
 • Iseo,
 • Gardesa,
 • Viper,
 • DiBi,
 • Atra. 

Φύλλο θωρακισμένης πόρτας και κάσα πόρτας ασφαλείας

Το φύλλο πόρτας πρέπει να είναι γαλβανιζέ με πάχη τέτοια ώστε να μην πετσικάρει η πόρτα στο μέλλον. Είναι από τα πιο βασικά στοιχεία ποιότητας και αξιοπιστίας της πόρτας.

Για την κάσα πόρτας ασφαλείας ισχύουν τα ίδια με το φύλλο. Το πάχος των μετάλλων είναι πρωτίστως σημαντικά για την διαχρονικότητα και την λειτουργικότητα της θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας και κατά δεύτερον για την ασφάλεια που προσφέρει. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι αν κάποιος διαρρήκτης σας βάλει στόχο θα δοκιμάσει κάθε πιθανό τρόπο για να την διαρρήξει.

Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας

Η τοποθέτηση είναι πάρα πολύ σημαντική. Απαιτείται εξειδικευμένο συνεργείο δύο ατόμων ώστε να τοποθετηθεί και να ζυγιστεί σωστά η πόρτα. Επίσης, οι επενδύσεις και τα κασώματα πρέπει να είναι όμορφα κομμένα χωρίς κενά και χοντροκομμένες ενώσεις.

Στην Alfino Door, κατανοούμε ότι η επιλογή της σωστής εταιρείας επισκευής και συντήρησης πορτών είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή του κατασκευαστή της σωστής πόρτας. Είτε έχετε άμεση ανάγκη για επισκευή πόρτας ασφαλείας, είτε θέλετε απλώς να διασφαλίσετε ότι η πόρτα σας θα συνεχίσει να λειτουργεί σωστά όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς να απαιτείται σημαντική αναθεώρηση, μπορούμε να βοηθήσουν.

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία για αγορά και τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας στην Αθήνα. Συντηρούμε πόρτες ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Ολοκληρώνουμε την αποστολή μας παρέχοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και service, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή.

Πιστοποίηση Alfino Door

Σημαντικό, η πόρτα ασφαλείας που θα επιλέξουμε να διαθέτει πιστοποιητικό class 3 και πάνω.

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που διαθέτουν πιστοποιητικό κατασκευάζονται από επώνυμους οίκους οι οποίοι λειτουργούν με προδιαγραφές και πιστοποιούνται σε αναγνωρισμένα εργαστήρια.

Αντίθετα, οι πόρτες ασφαλείας που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό συνήθως προέρχονται από μικρότερες εταιρείες ή αποθήκες που συνήθως δεν τηρούν τα υποχρεωτικά μέτρα ασφαλείας.

Σαφώς υπάρχουν κι οι περιπτώσεις που μια πόρτα ασφαλείας θα μπορούσε να είναι φτιαγμένη με μεράκι από κάποιον παλιό τεχνίτη και να παρέχει στον τελικό καταναλωτή μια καλή ασφάλεια. Δυστυχώς, όμως, ο πελάτης δεν είναι ειδικός για να το γνωρίζει αυτό, χωρίς κάποιο πιστοποιητικό ασφαλείας. Γι’ αυτό, λοιπόν, το πιστοποιητικό του προσφέρει μια εγκυρότητα στην αγορά του και μια επιβεβαίωση ότι έκανε την σωστή επιλογή.

Τα μυστικά σωστής επιλογής θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας
Alfino Door
Αγορά Τοποθέτηση Θωρακισμένης Πόρτας Ασφαλείας – Κλειδαριές Ασφαλείας

Η Alfino Door, κατανοώντας τις δύσκολες εποχές που ζούμε, διατηρεί χαμηλές τις τιμές της, τόσο σε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, όσο και στις κλειδαριές ασφαλείας που έχει στη διάθεσή της.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας και για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη δική σας πόρτα ασφαλείας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησες για αγορά θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button