Η λέξη «απαραβίαστες» πόρτες ασφαλείας που χρησιμοποιούν πολλοί στο χώρο των θωρακισμένων πορτών είναι λίγο υπερβολική.

Τίποτα δεν είναι αδιάρρηκτο. Όλα ανοίγουν, απλά το μυστικό του υψηλού επιπέδου ασφάλειας είναι στον χρόνο, στον θόρυβο, στον κόπο και στα εργαλεία που χρειάζεται να χρησιμοποιήσει ο επίδοξος εισβολέας για να ανοίξει μια πόρτα ασφαλείας ή την κλειδαριά ασφαλείας που αυτή διαθέτει.

Προφανώς αν ο κλέφτης χρειάζεται 2 ώρες και ένα σωρό εργαλεία (τροχούς, οξυγόνα, τρυπάνια κ.α.), τότε η πόρτα μπορεί να θεωρηθεί πολύ δύσκολα παραβιάσιμη και καθ’ υπερβολή απαραβίαστη.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να προμηθευτούμε ένα προϊόν που να έχει κλειδαριά ασφαλείας νέας γενιάς. Και δεν αρκεί μόνο αυτό. Επιπρόσθετα θα πρέπει να προσέξουμε τον κύλινδρο – κλειδί, δηλαδή να έχει όλα τα αντιδιαρρηκτικά συστήματα (anti- bumping, anti-snap, anti-drill, anti-picking) και φυσικά να είναι ελεγχόμενης αντιγραφής. Να μπορούμε να βγάλουμε κλειδί είτε στην μαμά εταιρεία, είτε στον αντιπρόσωπο είτε σε εξουσιοδοτημένους από τον αντιπρόσωπο και όχι σε οποιοδήποτε κλειδαράδικο.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με μια καλή θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας (κάσα, φύλλο) καθιστά πολύ δύσκολη την παραβίαση στο σπίτι μας και ταυτόχρονα την πόρτα μας λειτουργική και ποιοτική.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button