ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KESO 4000Σ ΑΣΣΑ ΑΒΛΟΘ

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KESO 4000S ASSA ABLOY

κύλινδρος υψίστης ασφαλείας KESO 4000S της ASSA ABLOY είναι ελεγχόμενης αντιγραφής με κάρτα ιδιοκτησίας και αντικαθιστά με επιτυχία τη σειρά κυλίνδρου KES0 2000S της ASSA ABLOY.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός κυλίνδρου ασφαλείας KESO 4000S είναι:

  • Το σύστημα λειτουργίας του και το προφίλ του κλειδιού του είναι πατενταρισμένο
  • Απόλυτη προστασία αντί-διάρρηξης, anti-picking και αντιγραφής κλειδιού εξαιτίας των 16 pin και 2 παλινδρομικών κρυμμένων σφαιριδίων στην άκρη του κλειδιού ασφαλείας
  • Μέγιστος βαθμός αντίστασης σε όλες τις μεθόδους διάρρηξης όπως bumping, drilling, picking
  • Ο κύλινδρος λόγω της συνεχούς μετατόπισης των γραμμών διάρρηξης αλλά και της πολυπλοκότητας του εσωτερικού του και κατά συνέπεια του κλειδιού του, καθίσταται αδιάρρηκτος σε όλες τις μεθόδους διάρρηξης
  • Ο κύλινδρος ασφαλείας παραδίδεται με κάρτα ιδιοκτησίας για τον κάτοχο, η οποία είναι απαραίτητη για την αντιγραφή των κλειδιών
  • Η κατασκευή του γίνεται στην Ελβετία
  • Ο κύλινδρος ασφαλείας παρέχει υψηλή ασφάλεια και πατενταρισμένη προστασία, μέχρι το 2023

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KESO 4000S 

Τοποθετήστε κυλίνδρους ασφαλείας KESO 4000s σε κάθε πόρτα ασφαλείας που έχετε στο χώρο σας και εξασφαλίστε την προστασία των ανθρώπων και της περιουσίας σας.

Όλοι οι κύλινδροι, όπως και οι κύλινδροι ασφαλείας KESO 4000s , προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στις θωρακισμένες πόρτες και κατά συνέπεια στο χώρο σας, αν συνδυαστούν κατάλληλα με ένα καλό και επώνυμο προστατευτικό defender.

Ακόμα μεγαλύτερη προστασία προσφέρεται αν μεριμνήσετε για την τοποθέτηση του εκάστοτε κυλίνδρου, να υπάρχουν οι κατάλληλες κλειδαριές ασφαλείας, οι οποίες έχουν ήδη σύστημα διπλού καταπέλτη και γρανάζια.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ALFINO

Η Alfino Door, έχοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για την ασφάλεια του χώρου σας.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Alfino Door, βρίσκεται μια πλήρης γκάμα προϊόντων που εξασφαλίζουν την ασφάλεια του χώρου σας στην Αθήνα.

Έτσι μπορείτε να βρείτε και να αποκτήσετε τον κύλινδρο ασφαλείας και την κλειδαριά ασφαλείας που χρειάζεται η πόρτα σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button