ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ IFAM WX

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ IFAM WX

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την νέα προσθήκη στους κυλίνδρους ασφαλείας της εταιρείας IFAM τον κύλινδρο ασφαλείας IFAM WX. Οι κύλινδροι ασφαλείας της συγκεκριμένης εταιρείας κατασκευής έχουν κερδίσει την αγορά λόγω της εξαιρετικής τους ποιότητας, της τέλεια εφαρμογής τους μαζί με τα επώνυμα προστατευτικά καλύμματα defenderαλλά και τις κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας.

Το μεγάλο πλεονέκτημα τους είναι ότι οι κύλινδροι ασφαλείας IFAM WX παραδίδονται με 5 κλειδιά τα οποία αντιγράφονται μόνον με την αποστολή της κάρτας ιδιοκτησίας στο εργοστάσιο. Είναι ένας αφαλός ασφαλείας ελεγχόμενης αντιγραφής.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ IFAM WX;

  • Διαθέτει 16 ατσάλινες μπίλιες σε 3 άξονες και επίσης έχει σύστημα κατά της σφυρηλάτησης, κατά του τρυπήματος και κατά της παραβίασης με τη μέθοδο picking.
  • Διατίθεται σε χρώμα νίκελ και χρυσό και σε διαστάσεις 30 x 30, 30 x 50, 30 x 60 και 30 x 70 (σε mm).

Μαζί με τον κύλινδρο ασφαλείας IFAM WX παραδίδεται και η κάρτα ιδιοκτησίας που περιέχει τον κωδικό αντιγραφής. Κάθε φορά που ο κάτοχος επιθυμεί να βγάλει αντίγραφο στην IFAM, η IFAM ανανεώνει τον κωδικό της κάρτας.

Ο κωδικός αυτός παράγεται από το λογισμικό της IFAM (Control Code System). Ο παλιός κωδικός μπλοκάρεται και αποθηκεύεται στο ιστορικό του πελάτη.

Για την απόλυτη εμπιστευτικότητα ο νέος κωδικός αναγράφεται σε μια κρυφή περιοχή της κάρτας και μόνο αν την ξύσει ο κάτοχος μπορεί να εμφανιστεί.

ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ALFINO DOOR ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η εταιρεία Alfino Door είναι κοντά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια σε σειρά. Στόχος μας δεν είναι απλά να προωθήσουμε ένα προϊόν καθώς και μετά την αγορά του η εταιρεία μας σας προσφέρει After Sales Support έτσι να μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για ότι κι αν χρειαστείτε.

Σε εμάς θα βρείτε πιστοποιημένες πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας έτσι ώστε να μπορέσετε να προστατεύσετε τον οικιακό αλλά και επαγγελματικό σας χώρο από το ενδεχόμενο μιας ληστείας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button