ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ AGB U TECH

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ AGB U-TECH

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την νέα προσθήκη στους κυλίνδρους ασφαλείας της εταιρείας AGB τον κύλινδρο ασφαλείας AGB U-TECH. Οι κύλινδροι ασφαλείας της συγκεκριμένης Ιταλικής εταιρείας κατασκευής, έχουν κερδίσει την αγορά λόγω της εξαιρετικής τους ποιότητας, της τέλειας εφαρμογής τους μαζί με τα επώνυμα προστατευτικά καλύμματα defender αλλά και τις κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας.

Πρόκειται για ένα πραγματικά επαναστατικό προϊόν που θα σας βγάλει από δυσάρεστες καταστάσεις, δίνοντας την λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει κανείς όταν έρχεται από έξω και βάζει το κλειδί του στην πόρτα αλλά δεν μπορεί να ανοίξει γιατί από την μέσα πλευρά της κλειδαριάς υπάρχει επίσης ένα ξεχασμένο κλειδί.

Σε αυτή την περίπτωση και αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος μέσα στο σπίτι θα χρειαστεί να ξοδέψετε τα χρήματά σας στο να καλέσετε κάποιο ειδικό συνεργείο με κλειδαρά έτσι ώστε να μπορέσετε να εισέλθετε στο σπίτι σας.

Ο κύλινδρος ασφαλείας AGB U-TECH διαθέτει σύστημα διπλής λειτουργίας το οποίο μας επιτρέπει να μπορούμε να ανοίξουμε την πόρτα, με το κλειδί μας φυσικά, ακόμη και στην περίπτωση που υπάρχει ένα κλειδί και από την αντίθετη πλευρά της.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ AGB U-TECH

Οι κύλινδροι ασφαλείας της εταιρείας AGB αποτελούν εγγύηση ασφάλειας του χώρου μας ενάντια στους διαρρήκτες. Πέρα από το σύστημα διπλής λειτουργίας, λοιπόν, οι κύλινδροι AGB U-TECH διαθέτουν επίσης και τα εξής χαρακτηριστικά:

• Μπάρα U κατά του σπασίματος.
• Ειδικές ατσάλινες μπίλιες κατά του τρυπήματος, σύστημα anti drilling.
• Σύστημα antibumping κατά του χτυπήματος.
• 5 κλειδιά σφραγισμένα με κάρτα ιδιοκτησίας.
• Παθητικά και ενεργητικά pins για ένα ευρύ φάσμα κωδικοποίησης.
• Πιστοποίηση κυλίνδρου UNI EN ISO 1303:2005

ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ALFINO DOOR ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η εταιρεία Alfino Door είναι κοντά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια σε σειρά. Στόχος μας δεν είναι απλά να προωθήσουμε ένα προϊόν καθώς και μετά την αγορά του η εταιρεία μας σας προσφέρει After Sales Support έτσι να μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για ότι κι αν χρειαστείτε.

Σε εμάς θα βρείτε πιστοποιημένες πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας έτσι ώστε να μπορέσετε να προστατεύσετε τον οικιακό αλλά και επαγγελματικό σας χώρο από το ενδεχόμενο μιας ληστείας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button