2022 Οι Τάσεις στις Πόρτες Ασφαλείας Εισόδου
Alfinodoor – Πόρτες Ασφαλείας Εισόδου 2022

2022 Οι Τάσεις στις Πόρτες Ασφαλείας Εισόδου

Οι πόρτες ασφαλείας εισόδου στο σπίτι σας εκτός της ασφάλειας που προσφέρουν, καθορίζουν και την αισθητική. Όχι μόνο είναι η πιο αναγνωρίσιμη πτυχή του σπιτιού σας, αλλά εξυπηρετεί επίσης τον μεγάλο σκοπό να διατηρείτε το σπίτι σας ασφαλές και αισθητικά ευχάριστο.

Επιπλέον, η πόρτα εισόδου σας είναι ένα κομβικό σημείο που μιλάει πολύ για τη συνολική σχεδίαση και τη λειτουργικότητα του σπιτιού σας. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις πόρτες ασφαλείας εισόδου τους.

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε μια νέα πόρτα εισόδου ή αντικαθιστάτε την υπάρχουσα, αξίζει να λάβετε υπόψη τις τελευταίες τάσεις 2022 στις πόρτες ασφαλείας εισόδου για να διασφαλίσετε ότι θα προσθέσετε σημαντική προστασία και αξία στο σπίτι σας. Εδώ είναι οι κορυφαίες τάσεις στις εξωτερικές πόρτες ασφαλείας εισόδου για το 2022 για να σας εμπνεύσουν.

Τάσεις 2022 στις πόρτες ασφαλείας εισόδου

Μεγάλες πόρτες ασφαλείας

Παραδοσιακά, οι εξωτερικές πόρτες περιορίζονται σε μονές πόρτες με τυποποιημένες προδιαγραφές. Ωστόσο, καθώς προχωράμε στο μέλλον, οι σχεδιαστές δημιουργούν νέα σχέδια εξώπορτας που υπόσχονται να δώσουν στο σπίτι σας μοναδική εμφάνιση και αίσθηση. Το 2022, αυτές οι πρόσφατες τάσεις τείνουν περισσότερο προς τις μεγάλες πόρτες ασφαλείας εισόδου πολυκατοικιών.

Οι μεγάλες πόρτες διατίθενται είτε ως ευρύτερες μονόφυλλες ή δίφυλλες πόρτες, συχνά κατασκευασμένες σε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα ή σχέδια. Το νεότερο σχέδιο μεγάλης πόρτας είναι η τρίφυλλη πόρτα.

Έντονα χρώματα στις πόρτες ασφαλείας εισόδου

Το τολμηρό είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα χρώματα εξώπορτας για το 2022. Αλλά αν δεν είστε πολύ υπέρ των έντονων χρωμάτων, επιλέξτε ανάμεσα από μια ποικιλία αποχρώσεων φυσικών χρωμάτων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αγνοείτε εντελώς την ιδέα των τολμηρών χρωμάτων.

Λάβετε υπόψη ότι το έντονο και μοντέρνο χρώμα είναι στα top trends για πόρτες ασφαλείας 2022. Οι έντονες αποχρώσεις όπως το μπλε, το έντονο κόκκινο, το γαλαζοπράσινο και το κίτρινο έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς.

Η εφαρμογή φωτεινών χρωμάτων στην εξώπορτα σας όχι μόνο θα προσθέσει εξαιρετική ομορφιά, αλλά μπορεί επίσης να συμπληρώσει άλλα μοντέρνα σχέδια στην αρχιτεκτονική του σπιτιού σας. Το να κάνετε τολμηρή επιλογή σε πόρτες ασφαλείας εισόδου είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε συνοχή μέσα στο σπίτι σας, ταιριάζοντας το χρώμα της πόρτας με άλλα στοιχεία όπως ρολόγια, χαλιά και μαξιλάρια.

Πόρτες ασφαλείας εισόδου 2022 με γυαλί

Οι γυάλινες πόρτες ασφαλείας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως για εσωτερικές πόρτες γραφείων και άλλα μέρη όπως εκκλησίες και καταστήματα. Ωστόσο, το 2022 το γυαλί αναμένεται να ενσωματωθεί στις πόρτες ασφαλείας εισόδου σπιτιών και πολυκατοικιών.

Συνήθως, το γυαλί στην πόρτα χρησιμοποιείται στα πλαϊνά, σε μια δίφυλλη πόρτα ή στο πάνω μέρη μιας πόρτας. Οι γυάλινες πόρτες ασφαλείας ενισχύουν τη δημιουργία ενός απίστευτου σχεδιασμού φυσικού φωτισμού. Επίσης, προσθέτουν μια μοναδική γοητεία στο σπίτι σας και την είσοδό του.

Διακοσμητικά στοιχεία στις γυάλινες πόρτες ασφαλείας εισόδου

Τα διακοσμητικά σχέδια γυάλινων πορτών αναμένεται να αυξηθούν σε δημοτικότητα το 2022. Αυτά τα σχέδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν το φύλλο μιας δίφυλλης πόρτας ή την ίδια την πόρτα. Οι σχεδιαστές παρέχουν διαφορετικές επιλογές διακόσμησης ανάλογα με τον συνολικό εξωτερικό σχεδιασμό.

Πυράντοχες πόρτες και υαλοθήρες πυρασφαλείας

Οι πυράντοχες πόρτες 2022 αντιγράφουν την ίδια εμφάνιση με τις πόρτες ασφαλείας εισόδου. Κατασκευάζονται σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμεί ο πελάτης, αλλά ακόμη και σε απομίμηση ξύλου για να σας προσφέρουν μια πιο στιβαρή πόρτα εισόδου με προδιαγραφές πυρασφαλείας.

Επιλέγοντας από πολλά διαφορετικά σχέδια, μπορείτε να δημιουργήσετε την εμφάνιση και να αναδείξετε την ελκυστικότητα που θέλετε χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την ακεραιότητα ή την ασφάλεια του σπιτιού σας. Το 2022, οι πόρτες με υαλοθήρες ασφαλείας θα συνδυαστούν με κλασικά σχέδια για να δημιουργήσουν ένα μοντέρνο στοιχείο στα σπίτια χωρίς την ανάγκη ολοκληρωτικού επανασχεδιασμού.

Αγοράστε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας εισόδου Alfinodoor

Ψάχνετε για φανταστικές και εμπνευσμένες ιδέες για πόρτες ασφαλείας εισόδου για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας το 2022; Στην Alfinodoor διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια πορτών ασφαλείας για να δώσουν στο σπίτι σας μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Επικοινωνήστε μαζί μας online ή καλέστε μας στο +30 210 52 26 423 για να λάβετε μια δωρεάν προσφορά για πόρτες ασφαλείας εισόδου. Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα Ψαρών 22Α – Αθήνα (Πλησίον του σταθμού ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο).

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης για πόρτες ασφαλείας εισόδου Alfino Door:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button