Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας τον Σεπτέμβρη

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας τον Σεπτέμβρη

Πολλοί λένε ότι ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας με τα περισσότερα έξοδα με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται κατά πολύ ο οικογενειακός προϋπολογισμός. Και δεν έχουν άδικο. Λογαριασμοί, σχολεία, ενοίκια και άλλα πολλά προστίθενται στα καθημερινά έξοδα ενός νοικοκυριού.

Πολλές φορές στα έξοδα αυτά έρχεται να προστεθεί και η αγορά θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας ή έστω η αντικατάσταση της παλιού τύπου κλειδαριάς σε πόρτα ασφαλείας με αντίστοιχη νέας γενιάς. Αυτό γιατί επιστρέφοντας από τις διακοπές μας, βλέπουμε το σπίτι μας παραβιασμένο με σπασμένη πόρτα ή διαρρηγμένο από την παλιού τύπου κλειδαριά χωρίς εμφανή σημάδια.

Άρα αναγκαζόμαστε καθώς δεν έχουμε άλλη επιλογή να προβούμε σε αγορά είτε κλειδαριάς ασφαλείας είτε πόρτας ασφαλείας. Πολλές φορές γίνονται βεβιασμένες κινήσεις λόγω βιασύνης-ανάγκης και επιλέγουμε το λάθος προϊόν με αμφίβολη ποιότητα και ασφάλεια. Για να αποφύγουμε λοιπόν τέτοιες δυσάρεστες και απρόβλεπτες καταστάσεις, θα ήταν φρόνιμο να φροντίζουμε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές μας για την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Τοποθετώντας θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών ή αναβαθμίζοντας την παλιά μας κλειδαριά με νέου τύπου κλειδαριά ασφαλείας και όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που αυτή πρέπει να έχει, είμαστε σίγουροι ότι το σπίτι μας θα το βρούμε τον Σεπτέμβριο όπως το αφήσαμε.

Χρειάζεται να αναβαθμίσω τις πόρτες ή τις κλειδαριές μου;

Εάν η πόρτα σας έχει αντικατασταθεί ή αναβαθμιστεί από το 2006, τότε είναι πιθανό να μην απαιτείται περαιτέρω αναβάθμιση ασφαλείας.

Τα πρότυπα ασφαλείας των εξαρτημάτων πόρτας και κλειδαριάς θα πρέπει ιδανικά να ελεγχθούν από μια υπεύθυνη εταιρεία εγκατάστασης και αγοράς θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας, όπως είναι η Alfinodoor. Θα πρέπει να ρωτήσετε εάν η πόρτα έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας που ισχύουν. Εάν η πόρτα έχει κατασκευαστεί κατάλληλα και διαθέτει πιστοποίηση ασφαλείας, δεν είναι πιθανό να χρειαστεί περαιτέρω αναβάθμιση ασφαλείας.

Γιατί πρέπει να εγκαταστήσετε πόρτες ασφαλείας;

Το πιο συνηθισμένο σημείο εισόδου για διαρρήξεις είναι η πόρτα, με το 70% των διαρρηκτών να έχουν πρόσβαση στα σπίτια μέσω αυτής. Η ασφάλεια δεν πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια, αλλά απαραίτητο μέσο για την προστασία του εαυτού σας και των αντικειμένων σας.

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας είναι η πρώτη γραμμή άμυνας μας και η αναβάθμιση της ασφάλειας θα μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχούς διάρρηξης στο σπίτι μας. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι με την εγκατάσταση θωρακισμένων πορτών ασφαλείας. Η θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας είναι πιο ανθεκτικές και έχουν μεγαλύτερη αντοχή, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προστατεύουν τα σπίτια από πιθανούς εισβολείς. Αν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε τις πόρτες του σπιτιού σας, διαβάστε 4 λόγους γιατί να εγκαταστήσετε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

1. Καλύτερη αντοχή

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας δεν είναι μια συνηθισμένη πόρτα. Για να μπορέσετε να παρέχετε την απαραίτητη ασφάλεια στο σπίτι σας, είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας και στιβαρά υλικά όπως χάλυβα ή αλουμίνιο. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια για να την διαρρήξουν οι διαρρήκτες. Λόγω των υλικών υψηλής ποιότητας, οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας μπορούν να αντέξουν όσο το σπίτι σας. Εκτός από αυτό, δεν χρειάζονται τακτικά συντήρηση.

2. Βελτιωμένος σχεδιασμός και ασφάλεια

Οι σύγχρονες πόρτες ασφαλείας έχουν μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων που θα συμπληρώσουν το αρχιτεκτονικό στυλ του σπιτιού σας. Υπάρχει επίσης ένας σωρός επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε, όπως διακοσμητικά, μεντεσέδες ή με τζάμι. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας για μεγαλύτερη ασφάλεια, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια στο σπίτι.

3. Προσθέτει αξία στο σπίτι σας

Οποιαδήποτε αναβάθμιση που θα βελτιώσει τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια χωρίς να επηρεάσει την αισθητική του σπιτιού θα αυξήσει την αξία του. Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας είναι μια καλή επένδυση που μπορείτε να κάνετε για το σπίτι σας τον Σεπτέμβριο. Μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας πιο ασφαλές και ταυτόχρονα, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας λόγω μόνωσης και να βελτιώσετε την ποιότητα του αέρα μέσα στο σπίτι σας.

4. Μέγιστη προστασία

Όταν σκεφτόμαστε τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, υποθέτουμε αυτόματα ότι η μπροστινή πόρτα είναι το μόνο σημείο εισόδου που χρειάζεται αναβάθμιση ασφαλείας. Ωστόσο, οι διαρρήκτες θα αναζητήσουν οποιοδήποτε άνοιγμα που θα τους επιτρέψει να έχουν πρόσβαση στο σπίτι σας, όπως το περίβλημα της βεράντας σας και η πίσω πόρτα. Το καλό με τις πόρτες ασφαλείας είναι η ευελιξία της. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε τύπο πόρτας και να προσφέρει το ίδιο επίπεδο ασφαλείας.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε κλειδαριές ασφαλείας;

Οι κλειδαριές ασφαλείας της πόρτας σας εξασφαλίζουν ασφάλεια και προσθέτουν λειτουργία και στυλ σε κάθε σπίτι. Γι’ αυτό χρειάζεστε κλειδαριές Alfinodoor κορυφαίας ποιότητας για να ασφαλίσετε τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και το σπίτι σας. Η αναβάθμιση των κλειδαριών σας είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, ειδικά αν θέλετε να βελτιώσετε την ασφάλεια ή να απολαύσετε νέες λειτουργίες κλειδώματος στην αγορά. Αξίζει όμως η αντικατάσταση της κλειδαριάς της πόρτας;

Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια του σπιτιού σας, ή βρήκατε σημάδια ότι προσπάθησαν να την παραβιάσουν όσο λείπατε διακοπές, επιλέξτε κλειδαριές νέου τύπου, όπως Defender για αντί-διατρητική προστασία κυλίνδρου, που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες αντικατάστασης κλειδαριάς πόρτας. Είναι καλύτερα να είστε ασφαλής και ήσυχοι γνωρίζοντας ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα υπάρχοντά σας είναι ασφαλή. Η καλύτερη επιλογή για εσάς όταν έχετε τέτοιες ανησυχίες ή ενδείξεις είναι να αλλάξετε όλες τις κλειδαριές εμπρός και πίσω (αν υπάρχει πίσω πόρτα), καθώς και τις πόρτες, αναβαθμίζοντας σε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, σύμφωνα πάντα με τον προϋπολογισμό σας.

Προστατέψτε το σπίτι σας πριν επιστρέψετε από τις διακοπές τον Σεπτέμβριο

Μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν επιλογές για την προστασία του σπιτιού σας όσο λείπετε διακοπές. Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας θα απαιτήσουν λίγη περισσότερη επένδυση, ενώ οι κλειδαριές ασφαλείας είναι αρκετά πιο οικονομική επιλογή ασφαλείας. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει τίμημα για την ηρεμία σας. Επίσης, θα πρέπει να διατηρήσετε την ηρεμία και τη χαλάρωση που κερδίσατε καθώς επιστρέφετε στο σπίτι σας μετά τις διακοπές τον Σεπτέμβριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας και για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη δική σας θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησες για πόρτα ασφαλείας Alfino Door:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button