Ποιες είναι οι ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας

Ποιες είναι οι ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας

Ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας θεωρούνται όλες οι πόρτες ασφαλείας με ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά, που κυμαίνονται από ηλεκτρονικές κλειδαριές έως επιλογές τηλεχειρισμού. Οι πόρτες ασφαλείας γενικά είναι πόρτες βαρέως τύπου που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ασφάλεια και μόνωση.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της πρόσβασης σε απαγορευμένες περιοχές, για την ασφάλεια κτιρίων και για τη δημιουργία δωματίων ασφαλείας ή δωματίων πανικού όπου οι άνθρωποι μπορούν να καταφύγουν εάν απειληθούν.

Αυτές οι ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας έχουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν δύσκολη τη διείσδυσή των διαρρηκτών. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές πόρτες, οι πόρτες ασφαλείας δεν έχουν εμφανείς μεντεσέδες.

Από τι κατασκευάζονται οι ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας;

Όπως μια τυπική πόρτα ασφαλείας , έτσι και οι ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας είναι κατασκευασμένες από βαριά, στιβαρά υλικά, ώστε να μην μπορούν να παραβιαστούν με χρήση βίας ή να εργαλεία διάρρηξης. Οι πόρτες ασφαλείας μπορούν επίσης να σχεδιαστούν να είναι πυρίμαχες για επιπλέον ασφάλεια.

Οι ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας νέου τύπου έχουν συνήθως κρυφούς μεντεσέδες για να εμποδίζουν τους διαρρήκτες να τους αφαιρούν, πλάκες βαρέως τύπου για να δυσκολεύουν το άνοιγμά τους παρεμβαίνοντας στον μηχανισμό κλειδώματος, και κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας.

Οι πόρτες ασφαλείας χρησιμοποιούνται σε χώρους όπως διαμερίσματα, μονοκατοικίες, εξοχικές κατοικίες καθώς και δημόσια κτίρια και επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Γιατί να επιλέξετε ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας;

Μια ηλεκτρονική πόρτα ασφαλείας διαθέτει ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση της ασφάλειας και την υποστήριξη μέτρων ασφαλείας. Τέτοιες πόρτες μπορούν να συνδεθούν με ένα μεγαλύτερο ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας, καθώς και με ηλεκτρονικό ψηφιακό ματάκι πόρτας.

Στην ίδια την ηλεκτρονική πόρτα ασφαλείας, μπορούν να εφαρμοστούν χαρακτηριστικά όπως ηλεκτρονικά πληκτρολόγια ή βιομετρικές κλειδαριές. Οι ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με κάρτας εισόδου ή κλειδαριές αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων (RFID). Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν σε μια εγκατάσταση να περιορίζει ποιος επιτρέπεται να περάσει από την πόρτα.

Ποιες είναι οι ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας
Ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας

 

Ποιες είναι οι ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας
Ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας

Προσφέρουν ασφάλεια οι ηλεκτρονικές πόρτες;

Οι πόρτες ασφαλείας μπορούν επίσης να στέλνουν ειδοποιήσεις. Συγκεκριμένα, οι ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας μπορούν να στέλνουν ένα αυτοματοποιημένο σήμα σε μια κεντρική αρχή ελέγχου (κινητό smartphone ή υπολογιστή) κάθε φορά που ανοίγουν και συνήθως είναι συνδεδεμένες με κάμερες ασφαλείας.

Με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης του χώρου ή το προσωπικό ασφαλείας μπορεί να ελέγξει ποιος πέρασε από την πόρτα. Οι εφαρμογές που υποστηρίζουν τις ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας διατηρούν επίσης αρχείο καταγραφής που υποδεικνύει ποιος άνοιξε την πόρτα και ποια ώρα.

Τα αρχεία καταγραφής της ηλεκτρονικής πόρτας ασφαλείας μπορούν να αντιστοιχιστούν με τα αρχεία της κάμερας ασφαλείας. Εάν η ηλεκτρονική πόρτα ασφαλείας παραβιαστεί με οποιονδήποτε τρόπο, οι συναγερμοί ενδέχεται να ηχήσουν εξ αποστάσεως, καθώς και τοπικά, ανάλογα με τον τρόπο οργάνωσης του συστήματος ασφαλείας.

Τι προσφέρουν οι ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας;

Ο τηλεχειρισμός μιας ηλεκτρονικής πόρτας ασφαλείας μπορεί να περιλαμβάνει τη δυνατότητα κλειδώματος ή ξεκλειδώματος της πόρτας, καθιστώντας αδύνατο το άνοιγμα από τρίτους, ακόμη και αν είναι κανονικά εξουσιοδοτημένοι.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν επίσης να ανοίξουν την πόρτα από απόσταση, όπως μπορεί να γίνει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όταν θα πρέπει να μπορούν να περάσουν από την πόρτα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Δείτε επίσης ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ DIERRE

Άλλες επιλογές τηλεχειριστηρίου μπορούν να συνδεθούν με συστήματα ελέγχου πυρκαγιάς και άλλα συστήματα ασφαλείας, έτσι ώστε μια πόρτα να μπορεί να ανοίξει ή να κλειδώσει σε περίπτωση πυρκαγιάς, σεισμού ή άλλου κινδύνου.

Σε εγκαταστάσεις όπως τα εργαστήρια όπου οι άνθρωποι εργάζονται με επικίνδυνα υλικά, οι πόρτες ασφαλείας είναι συνήθως σχεδιασμένες να κλειδώνουν σε περίπτωση συμβάντος για να περιορίσουν τους κινδύνους μέχρι να γίνει άρση επικινδυνότητας.

Επιλέξτε ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας στην Αθήνα από την Alfino Door

Στο κατάστημά μας θα βρείτε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Από απλές πόρτες μέχρι ηλεκτρομηχανικές πόρτες ασφαλείας, είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτή που ταιριάζει στα μέτρα σας.

Δείτε τις ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας μας και ενημερωθείτε για την επιπλέον ασφάλεια που προσφέρουν.

Περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης – ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας Alfino Door:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button