ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΠΑΛΙΑΟΥ ΤΥΠΟΥ POTENT ΜΕ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ POTENT ΜΕ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ

Είναι γνωστό ότι οι παλιές κλειδαριές ασφαλείας τύπου χρηματοκιβωτίου πρέπει να αναβαθμιστούν, γιατί πλέον διαρρηγνύονται πολύ εύκολα. Το ίδιο λοιπόν ισχύει και για τις κλειδαριές ασφαλείας Potent, οι οποίες πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα με νέου τύπου κυλίνδρου με γρανάζι, καταπέλτη και προστατευτικό κάλυμμα defender.

Ιδανική κλειδαριά νέου τύπου για να αντικαταστήσουμε κλειδαριά Potent είναι η νέου τύπου κλειδαριά Dierre και η νέου τύπου κλειδαριά Iseo.

Είναι οι κατάλληλες και από πλευράς χαρακτηριστικών ασφαλείας, καθώς διαθέτουν όλα τα σύγχρονα αντιδιαρρηκτικά συστήματα, αλλά και από άποψη εύρυθμης λειτουργίας καθώς δουλεύουν πολύ σωστά πάνω στην πόρτα αντικαθιστώντας την παλιού τύπου κλειδαριά ασφαλείας Potent.

Αναβαθμίστε λοιπόν τις παλιές κλειδαριές σας με κλειδαριές νέου τύπου έτσι ώστε να αυξήσετε αρκετά την ασφάλεια της πόρτας ασφαλείας σας για τα επόμενα χρόνια. Προσέξτε τα χαρακτηριστικά που θα έχει η νέα κλειδαριά ασφαλείας που θα τοποθετήσετε, αλλά και αν αυτή ταιριάζει σωστά στην πόρτα σας χωρίς να την καταστρέψετε.

Απευθυνθείτε σε μια επώνυμη εταιρεία με έμπειρα συνεργεία που θα σας δώσει εγγύηση καλής λειτουργίας και θα σας δώσει επώνυμα και αυθεντικά προϊόντα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button