ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Μπορεί οι πόρτες πυρασφάλειας να τοποθετούνται σε χώρους που δεν έχουν και τις υψηλότερες απαιτήσεις αισθητικής, όμως εφαρμόζονται και σε έργα στα οποία δεν αρκεί απλά μια πυράντοχη πόρτα, αλλά πρέπει η πόρτα αυτή να είναι και όμορφη και να προσδίδει κύρος στον περιβάλλοντα χώρο.

Ικανοποιώντας την παραπάνω επιθυμία, παρέχουμε πυράντοχες πόρτες στην αγορά υψηλής αισθητικής, σε ότι χρώμα ral επιθυμεί ο πελάτης καθώς και σε χρώματα απομίμησης ξύλου.

Παράλληλα τοποθετώντας στην πόρτα inox πόμολα και ροζέτες, συρόμενους μηχανισμούς επαναφοράς καθώς και μπάρες πανικού γκρι ή inox μπορούμε να πετύχουμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Αυτές λοιπόν οι πυρίμαχες πόρτες μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και στα καλύτερα σπίτια και να συνδυαστούν με την όλη διακόσμηση τους.

Με λίγα λόγια η πιστοποιημένη πυρασφάλεια έρχεται και συναντά την υψηλή αισθητική και αυτό δίνει ένα πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα.

Οι πόρτες πυρασφάλειας τοποθετούνται σε χώρους δημόσιους και ιδιωτικούς όπως νοσοκομεία, υπουργεία, πάρκα, παιδότοπους, φροντιστήρια, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, λεβητοστάσια, εμπορικά κέντρα, γραφεία εταιρειών, θέατρα κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button