ΠΟΜΟΛΟ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΟΜΟΛΟ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το πόμολο στις πόρτες ασφαλείας έχει επίσης ένα σημαντικό ρόλο στην συνολική εικόνα της εισόδου αλλά και στην συνολική εντύπωση που δίνει ολόκληρο το σπίτι. Θα πρέπει προφανώς και να ταιριάζει με το συνολικό στυλ της πόρτας και να μην είναι μια παράταιρη προσθήκη. Μπορεί να φαίνεται μια μικρή λεπτομέρεια αλλά όλα έχουν τη δική τους σημασία και θα πρέπει να λαμβάνονται υπ’όψιν όταν επενδύουμε τα χρήματά μας σε μια αγορά.

Όταν προετοιμαζόμαστε λοιπόν να επιλέξουμε το πόμολο που θα τοποθετήσουμε σε μία πόρτα ασφαλείας θα πρέπει προηγουμένως να έχουμε πάρει τα μέτρα του σημείου στο οποίο θα τοποθετηθεί. Είναι προφανές ότι σε περίπτωση που θέλουμε να αντικαταστήσουμε το παλιό πόμολο της πόρτας μας θα πρέπει να βρούμε κάποιο που να πατάει στα ίδια σημεία με το προηγούμενο γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να ανοίξουμε καινούργιες τρύπες με αποτέλεσμα οι προηγούμενες να χαλάνε την εικόνα της πόρτας.

Μία ακόμη μέτρηση που θα χρειαστεί να κάνετε είναι το πάχος της πόρτας ώστε να προσαρμόσετε τις βίδες της χειρολαβής στο σωστό μέγεθος.

ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η επιλογή του μοντέλου που θα είναι το πόμολο της πόρτας σας είναι προσωπικής σας απόφαση εμείς απλά για να γνωρίζεται σας λέμε ότι υπάρχουν δυο βασικές κατηγορίες χειρολαβών.

Στην πρώτη κατηγορία το χερούλι και το επιστόμιο είναι ένα ενιαίο σώμα και στην δεύτερη κατηγορία το χερούλι και το επιστόμιο είναι δυο διαφορετικά σώματα.

ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΜΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια για το πόμολο μιας πόρτας και η επιλογή έγκειται πάλι στην προσωπική σας προτίμηση εμείς αυτό που σας συστήνουμε είναι όταν καταλήξετε στο αγαπημένο σας σχέδιο να επιλέξετε να τοποθετήσετε το ίδιο σχέδιο πόμολου σε όλες τις πόρτες του σπιτιού σας για λόγους ομοιομορφίας.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα συνήθη υλικά κατασκευής μιας χειρολαβής είναι:

  1. σίδερος,
  2. ορείχαλκος,
  3. χάλυβας και
  4. γυαλί

και η επιλογή τους είναι και πάλι θέμα γούστου. Η συμβουλή μας εδώ είναι να αποφεύγετε πόμολα που είναι κατασκευασμένα από πολύ λεπτά υλικά γιατί φθείρονται εύκολα.

ΠΟΜΟΛΟ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για οποιαδήποτε απορία ή για να ζητήσετε κάποια προσφορά για πόρτες ασφαλείαςκλειδαριές ασφαλείας θωρακισμένες πόρτες ή πόρτες πυρασφάλειας επικοινωνήστε μαζί μας.

Μενού
Shares
Call Now Button