είσοδοι-πόρτες-ασφαλείας-καταστημάτων

Είσοδοι πόρτες ασφαλείας καταστημάτων

Οι είσοδοι πόρτες ασφαλείας καταστημάτων είναι μια κατασκευή που απαιτεί προσοχή και κατάλληλα υλικά. Απαιτείται εμπειρία από το εξειδικευμένο συνεργείο που θα αναλάβει την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας.

Ο αρμονικός συνδυασμός των υλικών αυτών θα μας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα ποιότητας, αισθητικής, λειτουργικότητας, διαχρονικότητας και της ασφάλειας της πόρτας καταστημάτων.

Οι μπροστινές πόρτες σε μια εμπορική επιχείρηση εξυπηρετούν μια πρώτη εντύπωση, καθώς και την τελευταία εντύπωση. Το πρώτο πράγμα που οι πελάτες σας παρατηρούν είναι η εξωτερική πόρτα. Δεν είναι ότι ένας πελάτης μπορεί να επιστρέψει αφού κοιτάξει την μπροστινή πόρτα, αλλά όσο πιο ελκυστική είναι, τόσο περισσότερο θα δημιουργήσει αξιοπιστία.

Είναι εύκολο να επιλέξετε μια πόρτα για ένα σπίτι, ανάλογα με τις προτιμήσεις. Αλλά η επιλογή μιας πόρτας για την εμπορική εγκατάσταση ακούγεται λίγο δύσκολη. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές εμπορικές πόρτες στην αγορά, μπορεί κανείς να ελέγξει τα ακόλουθα πράγματα πριν επιλέξει το σωστό για την επιχείρησή τους.

Ποιο είναι το είδος της εμπορικής επιχείρησης;

Φυσικά, αυτό αποτελεί το κύριο και πρωταρχικό ζήτημα. Όταν πλησιάζετε έναν πωλητή εμπορικής πόρτας, πρέπει να τον ενημερώσετε για τον τύπο της εμπορικής σας εγκατάστασης. Για παράδειγμα, μια αποθήκη χρειάζεται ισχυρή πόρτα, ενώ ένα φυσικό κατάστημα θα χρειαστεί κάτι μοντέρνο για τους θεατές.

Οι εργοστασιακές πόρτες είναι ενσωματωμένες με σκληρή θωράκιση. Έτσι, ο κατασκευαστής εμπορικών πορτών θα σας παράσχει τις λεπτομέρειες, ανάλογα με τη φύση της επιχείρησής σας. Επιπλέον, θα καθορίσει επίσης τους τύπους των μηχανισμών κλεισίματος πόρτας που χρειάζεστε από το δάπεδο, την επιφανειακή τοποθέτηση ή το overhead.

Επιλέξτε πόρτες ασφαλείας βάση προϋπολογισμού

Η επένδυση σε πόρτες ασφαλείας εισόδου καταστημάτων είναι απαραίτητη. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας ή να υποβαθμίσετε την ποιότητα. Ο προϋπολογισμός είναι το πρώτο στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια πόρτα εισόδου καταστήματος. Συνεπώς, μπορείτε να επιλέξετε την πόρτα με βάση το υλικό, το στυλ, την ανθεκτικότητα και άλλους παράγοντες.

Επίσης, πριν προσεγγίσετε έναν πωλητή, προσπαθήστε να αναλύσετε τις τρέχουσες τιμές των πορτών ασφαλείας καταστημάτων. Θα πρέπει να έχετε μια βασική ιδέα για το τι θα σας κοστίσει μια πόρτα.

Αποφασίστε για το υλικό της πόρτας ασφαλείας εισόδου καταστημάτων

Οι εμπορικές πόρτες είναι κατασκευασμένες από διαφορετικά υλικά όπως ξύλο, αλουμίνιο, μέταλλο, γυαλί, PVC και άλλα. Κάθε υλικό έρχεται με το σύνολο των υπέρ και τα κατά. Οι υαλοθύρες πυρασφαλείας είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή για τις παραδοσιακές ξύλινες πόρτες, καθώς είναι ανθεκτικές και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Για τα εμπορικά καταστήματα, το αλουμίνιο και το γυαλί είναι καλύτερες επιλογές καθώς φαίνονται πιο κομψές. Οι ιδιοκτήτες αποθηκών μπορούν να επιλέξουν πόρτες από χάλυβα και βαρέων μετάλλων για πλήρη προστασία των προϊόντων.

Τι να επιλέξετε – μια κομψή πόρτα ή μια ανθεκτική πόρτα εισόδου καταστημάτων;

Μια όμορφη πόρτα ασφαλείας εισόδου θα εντυπωσιάσει τους πελάτες και θα τους υποδεχτεί να κάνουν περισσότερες αγορές. Μια καλά διακοσμημένη πόρτα δείχνει ότι είστε έτοιμοι να προσφέρετε στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Για να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση, πρέπει να απαντήσετε στην πρώτη ερώτηση σε αυτή τη λίστα. Ο στόχος σας θα είναι πολύ καλύτερος. Η πόρτα εισόδου της επιχείρησής σας πρέπει να ταιριάζει στην αισθητική της επιχείρησής σας και θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με το στυλ.

Επίσης, να θυμάστε ότι πρέπει να υπάρχει μια μοναδική ανάμιξη της εξωτερικής πόρτας με τις εσωτερικές πόρτες του καταστήματός σας ή των επαγγελματικών χώρων. Οι πόρτες εισόδου με χρωματιστές κάσες είναι επίσης μια αποτελεσματική επιλογή για την παροχή ενός στυλ καθώς και ενός ανθεκτικού στοιχείου στις πόρτες εισόδου καταστημάτων.

Πώς θα διατηρήσετε τις πόρτες ασφαλείας καταστημάτων;

Μια πόρτα που απαιτεί συχνή συντήρηση ή αντικατάσταση δεν είναι χρήσιμη. Μια πόρτα εισόδου καταστήματος πρέπει να είναι τέτοια ώστε να υπόκειται σε λιγότερη φθορά, να απαιτεί λιγότερη συντήρηση και να είναι σταθερή για τα επόμενα χρόνια.

Θυμηθείτε ότι η δαπάνη της πόρτας εισόδου μιας επιχείρησης είναι μια επένδυση. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για πόρτα αποθήκης ή καταστήματος.

Πόσο ασφαλής είναι η πόρτες εισόδου καταστημάτων;

Ένα από τα πιο σημαντικά, αλλά συχνά παραβλέπεται ως στοιχείο σε μια πόρτα καταστήματος είναι η ασφάλεια που προσφέρει. Εάν η πόρτα εισόδου είναι μία φρουρά σε ένα εργοστάσιο ή σε μια αποθήκη, τότε θα πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτική ώστε να αντισταθεί σε ζημιές και βίαιη είσοδο.

Ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά ασφαλείας για να προστατεύσει την επιχείρησή του. Μια ανθεκτική πόρτα εισόδου καταστημάτων που υποστηρίζεται από ηλεκτρονικές συσκευές ασφαλείας θα απαιτήσει μια βαριά επένδυση, αλλά θα είναι ο ασφαλέστερος συνεργάτης σας για πολλά χρόνια.

Οι παραπάνω πληροφορίες θα διευκολύνουν το έργο σας να επιλέξετε τις καλύτερες πόρτες ασφαλείας εισόδου καταστημάτων σας.

Πώς να επιλέξετε τις κατάλληλες κλειδαριές ασφαλείας καταστημάτων

Η επιλογή και η εγκατάσταση της κατάλληλης κλειδαριάς ασφαλείας για την πόρτα ασφαλείας της εισόδου καταστήματός σας μπορεί είναι ένα σημαντικό μέλημα. Ειδικά για τις εμπορικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τρόπους βελτίωσης της ασφάλειας του περιβάλλοντος εργασίας τους.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και καταστημάτων στις προσπάθειές τους να κατανοήσουν τις διαφορετικές κλειδαριές ασφαλείας. Γνωρίζοντας πώς να επιλέξετε τις σωστές κλειδαριές μπορείτε να εξασφαλίσετε το απαραβίαστο του χώρου σας και να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να πέσετε θύμα διάρρηξης.

Ποιες είναι οι καλύτερες κλειδαριές για είσοδο πόρτες ασφαλείας καταστημάτων;

Επιλέγοντας το σωστό συνδυασμό νέας κλειδαριάς ασφαλείας και επώνυμο προστατευτικό κάλυμμα defender, ενισχύουμε την ασφάλεια της πόρτας ασφαλείας που έχουμε επιλέξει. Η κλειδαριά με γρανάζια, διπλό καταπέλτη, κύλινδρο ελεγχόμενης παραγωγής και αντιγραφής με σύστημα κατά του πικαρίσματος, της διάτρησης και του σπασίματος, είναι η καλύτερη επιλογή.

Θεωρητικά, ακόμη και τέτοιες κλειδαριές ασφαλείας θα μπορούσαν να παραβιαστούν. Όμως, ο χρόνος που θα απαιτούνταν, ο θόρυβος που θα γινότανε και τα μέσα που θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν (βαριά εργαλεία όπως τροχοί, οξυγόνα κ.τ.λ.) καθιστούν την διάρρηξη επικίνδυνη σε ένα κατάστημα.

Όλα τα προϊόντα ασφαλείας είναι πιστοποιημένα με τις λεγόμενες κλάσεις ασφαλείας (Class) από 1 – 6. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η κλάση 1 παραβιάζεται με 5 διαφορετικά εργαλεία σε Χ χρόνο. Η κλάση 2 με 4 διαφορετικά εργαλεία σε Χ χρόνο και ούτε το κάθε εξής.

Όσο πιο υψηλό επίπεδο ασφαλείας διαθέτει η κλειδαριά της πόρτας μας τόσο πιο πολύ θα καθυστερήσουν τον επίδοξο διαρρήκτη. Επιπλέον, στη θέα μιας τέτοιας κλειδαριάς ασφαλείας, τόσο πιο απίθανο θα είναι να μας επιλέξει ο διαρρήκτης.

Πόρτες ασφαλείας καταστημάτων Alfinodoor

Η εταιρεία Alfinodoor σας συμβουλεύει να μην συμβιβάζεστε με κλειδαριές ασφαλείας αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας και να επιλέγετε επώνυμα προϊόντα. Καλό θα ήταν να ξοδέψετε το κάτι παραπάνω για να αγοράσετε κάτι ανώτερο. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε πιο ασφαλής, αλλά και θα αντέξει για περισσότερα χρόνια.

Κλείνοντας να πω ότι μια καλή κλειδαριά ασφαλείας θα πρέπει να συνδυάζεται με μια καλή πόρτα ασφαλείας ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Στην Alfinodoor παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες εγκατάστασης για είσοδοι πόρτες ασφαλείας καταστημάτων. Οι πωλητές μας μπορούν να σας προσφέρουν υπέροχες επιλογές, ανάλογα με τη φύση της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε ανθεκτικές πόρτες ασφαλείας για το κατάστημά σας και αφήστε στους ειδικούς τεχνικούς μας να ολοκληρώσουν με ασφάλεια τη διαδικασία εγκατάστασης, για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button