Έχετε σκεφτεί ποτέ να βάλετε μια πόρτα ασφαλείας στο σπίτι σας;

Εάν ναι, τότε έχετε κάνει την καλύτερη και πιο έξυπνη σκέψη μέχρι τώρα. Σίγουρα έχετε νιώσει έντονα το συναίσθημα του φόβου μήπως κάποιος παραβιάσει τη πόρτα του σπιτιού σας, αλλά τώρα με τις πόρτες ασφαλείας του Alfino door θα πρέπει να είστε ήσυχοι και σίγουροι ότι η πόρτα σας δεν πρόκειται να παραβιαστεί ποτέ.

Η επιλογή μιας καλής πόρτας ασφαλείας θα πρέπει να γίνει με προσοχή και ενώ έχετε διαβάσει κάποια σημαντικά βήματα έτσι ώστε να διαλέξετε τη καλύτερη για το χώρο σας καθώς βέβαια είναι μια επένδυση για το μέλλον σας.

1 Σωστή επιλογή εταιρείας

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά την αγορά ενός προϊόντος και πόσο μάλλον όσον αφορά το προσωπικό σας χώρο, είναι η επιλογή αυτού του προϊόντος να γίνει από μια επώνυμη εταιρεία η οποία βρίσκετε στο χώρο χρόνια και το κυριότερο εμπνέει εμπιστοσύνη.

Δε πρέπει να εμπιστευτείτε μια εταιρεία η οποία είναι ανειδίκευτη. Δυστυχώς κυκλοφορούν στην εγχώρια αγορά προϊόντα που δεν πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας.

Επιλέξτε την επωνυμία εκείνη που με τα χρόνια εμπειρίας της στο κλάδο σας εμπνέει σιγουριά και θα σας προμηθεύσει αποδεδειγμένα με τη καλύτερη δυνατή ποιότητα. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι η επιλογή σας αυτή θα σας συνοδεύει για πάρα πολλά χρόνια.

2 Ελέγξτε τις πιστοποιήσεις ασφαλείας

Μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας θα πρέπει να διαθέτει πιστοποίηση αντιδιάρρηξης που είναι και από τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις κάνοντάς σας να ξέρετε ποια είναι και η ασφάλεια που σας παρέχει η πόρτα ασφαλείας σας.

Η πιστοποίηση αντιδιάρρηξης κατηγοριοποιείται σε κλάσεις από 1 έως 6. Όσο μεγαλύτερος ο βαθμός τόσο πιο ασφαλής είναι δείχνοντας σας έτσι την αντιδιαρρηκτική προστασία που παρέχει βάσει διεθνών προτύπων. Επιπλέον πιστοποιήσεις που θα πρέπει να ελέγξετε είναι αυτές της ηχομόνωσης και θερμομόνωσης.

3 Ενημερωθείτε για τις εγγυήσεις

Θα πρέπει επίσης να ενημερωθείτε για την εγγύηση που έχει μια πόρτα ασφαλείας. Μία καλή εταιρεία παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας της πόρτας ασφαλείας.

Αυτή μπορεί να κυμαίνεται από 1 έως 10 χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η εγγύηση για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως όταν η πόρτα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα είτε λειτουργίας είτε ασφάλειας.

4 Ενημερωθείτε για τη δομή της πόρτας ασφαλείας

Κατά την αγορά μιας πόρτας ασφαλείας θα πρέπει να επιλέξεις τον τύπο θωράκισης καθώς και το πάχος και τη ποιότητα χάλυβα που περιέχει. Προφανώς όσο μεγαλύτερη η θωράκιση και όσο πιο παχύ το φύλλο χάλυβα, τόσο μεγαλύτερη η ασφάλεια και μόνωση που παρέχει.

5 Διαλέξτε το τύπο κλειδαριάς που θέλετε

Ένα ακόμη αρκετά σημαντικό βήμα για εσάς είναι ο τύπος κλειδαριάς σε μια πόρτα ασφαλείας που έχει τον σημαντικότερο ρόλο για την ασφάλεια σας.

Οι σύγχρονες κλειδαριές είναι οι κλειδαριές κυλίνδρου. Υπάρχουν πάρα πολλοί τύποι και για αυτό θα πρέπει να προσεχθούν κάποια σημεία που σας παρέχουν επιπλέον ασφάλεια όπως είναι πόρτες ασφαλείας defender.

Μαζί με την κλειδαριά τοποθετείται ο κύλινδρος ασφαλείας και το defender που είναι η προστασία του κυλίνδρου. Όπως και στις κλειδαριές ασφαλείας έτσι και στους κυλίνδρους ασφαλείας υπάρχουν πολλοί τύποι. Κύλινδροι ασφαλείας που η αντιγραφή του κλειδιού μπορεί να γίνει μόνο με την κάρτα ιδιοκτησίας παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

6 Βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει

Οι επιλογές που έχετε είναι πάρα πολλές. Εφόσον έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στα πιο πρακτικά πράγματα τώρα μπορείς να δώσεις σημασία και στην αισθητική. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε επενδύσεις laminate, αλουμινίου, λούστρου mdf, ακόμα και μασίφ ξύλου.

Η κατάλληλη επένδυση δεν θα δώσει μόνο ομοιομορφία στο χώρο σας αλλά επίσης η πόρτα σας θα είναι προστατευμένη από πιθανά χτυπήματα και άλλες κακουχίες.

7 Ενημερωθείτε πως γίνεται η τοποθέτηση

Το τελευταίο σημείο που πρέπει να προσεχθεί είναι η τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας. Μια καλή εταιρεία έχει τα δικά της συνεργεία τα οποία είναι άρτια καταρτισμένα για την άριστη τοποθέτηση του προϊόντος.

Είναι πολύ σημαντικό μια πόρτα ασφαλείας να τοποθετηθεί σωστά αποφεύγοντας στο μέλλον προβλήματα είτε λειτουργίας είτε της ασφάλειάς μας.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας:

2 Σχόλια. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button