ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΚΟΥΖΙΝΑ

Πολλά σπίτια κυρίως μονοκατοικίες αλλά και διαμερίσματα σε πολυκατοικίες έχουν δύο πόρτες. Την κύρια είσοδο αλλά και την πόρτα της κουζίνας.

Πολλοί λοιπόν θέλουν να αντικαταστήσουν την κουζινόπορτα, η οποία είναι συνήθως αλουμινένια ή ξύλινη με πόρτα ασφαλείας.

Οι θωρακισμένες πόρτες για κουζίνα είναι πολλές φορές ειδικές περιπτώσεις καθώς οι παλιές ξύλινες ή αλουμινένιες συνήθως είναι στενές, έχουν ανοιγόμενο παράθυρο πάνω τους ή έστω σταθερό άνοιγμα τζαμιού για να μπαίνει φως και επίσης καμιά φορά είναι κολλητά με άλλο παράθυρο που αυτό δυσκολεύει λίγο την στήριξη της νέας πόρτας ασφαλείας.

Εμείς στην AlfinoDoor με χρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, μπορούμε να σας καλύψουμε κάθε απαίτηση, έχοντας τζαμωτές πόρτες ασφαλείας με τζάμι triplex ή αντιβανδαλιστικό καιδιακοσμητικό κάγκελο μασίφ σε πολλά σχέδια (μοντέρνα, παραδοσιακά κ.τ.λ.).

Κλείνοντας μπορούμε να κάνουμε και κατασκευή με ανοιγόμενο παράθυρο πάνω στην πόρτα, καθώς επίσης έχουμε την δυνατότητα και να στηρίξουμε την πόρτα όταν είναι κολλητά σε άλλο παράθυρο ή να τα αντικαταστήσουμε όλα μαζί.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας:

1 Σχόλιο. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button