ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

Οι πόρτες ασφαλείας που τοποθετούνται σε εξωτερικό χώρο και είναι εκτεθειμένες στις συνθήκες καιρού (βροχή, υγρασία, ήλιος κ.α.) είναι ειδικές περιπτώσεις. Αν δεν τις επενδύσουμε με το σωστό υλικό, τότε με μαθηματική ακρίβεια σε κάποια χρόνια ή και λιγότερο θα καταστραφούν οι εξωτερικές τους επενδύσεις, οι κάσες και τα περβάζια και θα πρέπει να πληρώσετε αρκετά χρήματα για να τα αντικαταστήσετε με το σωστό υλικό.

Το σωστό υλικό για να ντυθεί μια πόρτα ασφαλείας που βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο είναι η επένδυση αλουμίνιου ή αλλιώς μπορεί να το ακούσετε ως πάνελ αλουμινίου.

Οι θωρακισμένες πόρτες με αλουμινένιο πάνελ μπορεί να είναι λευκές, ral (δηλαδή έγχρωμες γκρι, πράσινη, μπλε κ.α.) και σε απομίμηση ξύλου. Τα σχέδια αλουμινίου μπορεί να είναι πρεσαριστά και χειροποίητα.

Αν θέλουμε να πετύχουμε καλύτερη ενεργειακή απόδοση στη πόρτα μας, βελτιώνοντας τον ενεργειακό δείκτη του σπιτιού μας, τότε μπορούμε να παραγγείλουμε επένδυση αλουμινίου σάντουιτς, όπου δηλαδή είναι 2 πάνελ και ενδιάμεσα έχουν μονωτικό υλικό (οποιοδήποτε αν είναι αυτό δεν έχει τόση σημασία).

Οι περισσότερες όμως επενδύσεις αλουμινίου που κυκλοφορούν στην αγορά είναι μονές με mdf από την πίσω πλευρά ή κόντρα πλακέ θαλάσσης. Εκεί έγκειται και η διαφορά ενός ποιοτικού πάνελ με ένα όχι τόσο ποιοτικό. Επίσης ένα άλλο ποιοτικό χαρακτηριστικό είναι το πάχος του φύλλου. Τα καλύτερα πάνελ είναι αυτά του 1,2 mm.

Δείτε περισσότερα για τις πόρτες ασφαλείας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button