Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας μπορεί να είναι παράλληλα και  πόρτες πυρασφάλειας. Έτσι πετυχαίνουμε το 3 σε 1, δηλαδή ασφάλεια, πυρασφάλεια και ομορφιά. Δεν θα έπρεπε ποτέ να σκεφτούμε να δεχτούμε κάτι λιγότερο από αυτό που ζητάμε. Η αισθητική του χώρου μας σαφώς είναι η εικόνα μας σε αυτούς που μας επισκέπτονται, είτε στον οικιακό, είτε στον εργασιακό μας χώρο.

Η εταιρεία Alfinodoor παρέχει μια μεγάλη ποικιλία πορτών ασφαλείας και κλειδαριές νέας γενειάς που ταιριάζουν σε κάθε τύπο πόρτας, δημιουργώντας ασφάλεια, ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική.

Πόρτες για Πιστοποιημένη Ασφάλεια και Πυρασφάλεια

Φυσικά και αυτή η πόρτα κοστίζει περισσότερο, καθ’ ότι διαθέτει στον standard εξοπλισμό διπλή θωράκιση και πυράντοχο υλικό στο εσωτερικό της. Θεωρείται ειδική κατασκευή και μάλιστα όταν αυτή η κατασκευή στο σύνολο της πιστοποιείται σε ευρωπαϊκά εργαστήρια πιστοποίησης με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά EI 30’, 60’, 90’, 120’, τότε καταλαβαίνετε ότι το κόστος ανεβαίνει.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι πυράντοχες πόρτες ασφαλείας χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

  • Μονόφυλλες
  • Δίφυλλες
  • Συρόμενες
  • Τυποποιημένες και μη

Αξεσουάρ για Πιστοποιημένη Ασφάλεια και Πυρασφάλεια

Έχουμε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ πορτών πυρασφαλείας, όπως αφαλούς, μπάρες πανικού με κλειδαριά πανικού, μηχανισμούς επαναφοράς (σούστες), ηλεκτρομαγνήτες τοίχου ή δαπέδου, πυράντοχα διαφράγματα παροχής και ελέγχου αέρα γνωστά ως fire dampers.

Κατά τα άλλα διαθέτουν κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου όπως όλες οι αξιόπιστες πόρτες ασφαλείας και μάλιστα οπτικά είναι όπως μια θωρακισμένη πόρτα, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε πολλές αισθητικές επιλογές και δυνατότητες.

Οι πόρτες πυρασφαλείας τοποθετούνται σε χώρους όπου απαιτείται πυροπροστασία, όπως βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, σχολεία, νηπιαγωγεία, θέατρα, βρεφονηπιακούς σταθμούς, φροντιστήρια, λεβητοστάσια, εμπορικά κέντρα και γενικότερα χώρους μαζικής προσέλευσης κοινού.

Ιδανική για χώρους με υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας, πυρασφάλειας και αισθητικής όπως δημόσια κτίρια και οργανισμοί, βιομηχανίες, εταιρείες, εργοστάσια, εμπορικά κέντρα, διαγνωστικά κέντρα, αλλά ακόμη και ιδιωτικές κατοικίες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εταιρεία Alfino Door για Πιστοποιημένη Ασφάλεια και Πυρασφάλεια

Η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος και οι συνεργάτες μας, μας έχει καθιερώσει στο χώρο σε ό, τι αφορά τις πόρτες ασφαλείας.

Βασικός μας στόχος είναι να ικανοποιούμε την επιθυμία ακόμη και του πιο δύσκολου, απαιτητικού πελάτη, με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας. Κανόνας μας να μην μείνει ποτέ κανένας δυσαρεστημένος, για αυτό αυξάνουμε συνεχώς το πελατολόγιο μας, σε επίπεδο ιδιωτών και επαγγελματιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ιδανικά θα μπορούσατε να επισκεφθείτε την έκθεση της Alfino Door στην Αθήνα, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να μας γνωρίσετε από κοντά και να ενημερωθείτε για όλες τις πόρτες που διαθέτουμε, ασφαλείας και πυρασφαλείας, τα παρελκόμενα τους και τις υπηρεσίες μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ:

1 Σχόλιο. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button